Overal streepjes

Overal streepjes op dit moment. Bij  onder andere de Esprit store, in het magazine van de Mango en in de nieuwe stijlbijbel van de Elle.

bretonse streepjes

Streepjes doen het elk voorjaar en zomer weer goed. Op een top, tas of trui het streepje blijft een topper. Door Coco Chanel gemaakt tot een klassieker is de streepjestrui dan ook een musthave.

Lees hier meer over de Bretonse streepjes trui

20140308-202012.jpg

Ook de espadrille is al vele jaren te verkrijgen in het Bretonse streepje.

20140308-202045.jpg

2 reacties

  1. Met de eerste lentestralen geven de streepjes mij altijd een heel fris gevoel en een verlangen naar de zomer 🙂 In de collectie van Bien Choisi zie je ze ook terug in bijvoorbeeld de kussenhoezen van ML Fabrics (http://www.bienchoisi.eu/website/index.php?ProductCategory=1712337&Index=1) maar ook als leuke, spannende feature aan de binnenzijde van de stoere vintage schoudertas ‘Postes’ van het Show Room, gemaakt van gerecyclede legertenten ( http://www.bienchoisi.eu/Shoulder-Bag-Postes,-Show-Room) Van mij mag het weer zo blijven tot de Kerst 🙂

    Like

  2. Met de eerste lentestralen geven de streepjes mij altijd een heel fris gevoel en een verlangen naar de zomer 🙂 In de collectie van Bien Choisi zie je ze ook terug in bijvoorbeeld de kussenhoezen van ML Fabrics (http://www.bienchoisi.eu/website/index.php?ProductCategory=1712337&Index=1) maar ook als leuke, spannende feature aan de binnenzijde van de stoere vintage schoudertas ‘Postes’ van het Show Room, gemaakt van gerecyclede legertenten ( http://www.bienchoisi.eu/Shoulder-Bag-Postes,-Show-Room) Van mij mag het weer zo blijven tot de Kerst 🙂

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s