Van Blog naar Lezing!

van franse bodem

Van blog naar lezing!

Rond het blog gebeuren allerlei leuke dingen. Zoals de vraag van de directeur van Theater de Tuin bij ons in Leusden. Of ik van mijn Franse blog een lezing of presentatie kon geven. Over Franse spulletjes of Frankrijk in het algemeen. Als het maar met Frankrijk te maken heeft zei hij. In de maand mei staat het theater namelijk in het teken van….Frankrijk!

Ik zei eigenlijk meteen spontaan ja zonder na te denken. Had ik dat maar wel gedaan want het is nogal een vraag. Even een lezing c.q. presentatie houden van ongeveer een uur over de gebruiksartikelen van Franse bodem. Na een aantal weken was de paniek wat gezakt. Ik ga het gewoon doen dacht en denk ik nu.

Dus verhaal in elkaar zetten en een mooie presentatie maken. Donderdag 15 mei 2014 is het zover. In Theater de Tuin te Leusden. Spannend maar wel heel erg leuk om te doen. Uiteraard komt er na deze avond een mooi verslag hierover op dit blog te staan!

 

Een dag uit het leven van Rogier (fictief)

Donderdag 15 mei vanaf 20.00 uur zal het fictieve verhaal van Rogier tot leven komen door middel van een presentatie. Naar aanleiding van het blog van Franse bodem van Mireille den Hartog is er een verhaal/ presentatie gemaakt over Rogier die langs allerlei gebruiksvoorwerpen van Franse bodem gaat. Zo rijdt hij op zijn Solex door het Franse landschap gekleurd door de blauwe lavendel en geurend naar de Herbes de Provence. Aangekomen bij het plaatselijke café speelt hij een potje Petanque op het dorpsplein. Na een gewonnen wedstrijd eet hij in de dorpsbrasserie een terrine met zijn Opinel mes.

Aan het eind van dit verhaal over Rogier heeft u allerlei weetjes en feitjes gehoord over al die mooie gebruiksvoorwerpen van Franse bodem en gaat u met een Frans gevoel naar huis. Aansluitend is er nog een hapje en een drankje op zijn Frans om nog in het Franse sfeertje te blijven.

Donderdag 15 Mei 2014  vanaf 20.00 uur  Theater De Tuin, Leusden

 

 

2 reacties

  • Ja zeker stoer Corine. Ik begin al wel een beetje de zenuwen te krijgen nu. Druk bezig met Prezi presentatie op dit moment. Gaat allemaal wel goed komen denk ik. Bedankt voor je reactie.

   Met vriendelijke groet,
   Mireille den Hartog

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s