Blog half jaar jong!

vanfransebodem

Mijn blog bestaat sinds vandaag een half jaar. Acht december 2013 begon ik vol enthousiasme met dit blog. Het idee wat ik tijdens de herfstvakantie 2013 kreeg begon ik op het net te zetten. En wat is het leuk!! Ik krijg er enorm veel energie en inspiratie van. En dat geef ik blijkbaar door aan anderen want die gaan ook spontaan bloggen en wat ik helemaal leuk vind is dat mijn idee, input en bevindingen ook nog gelezen wordt. Ik wil met name mijn volgers en lezers daarom erg bedanken. Dat geeft de burger moed en kunnen we met veel enthousiasme door met dit blog. Ook heb ik in dit half jaar veel leuke contacten gelegd en zijn vele bereid om informatie of andere info te leveren. Merci Merci hiervoor!!!

vanfransebodem

In het afgelopen jaar is er veel gebeurd, iets wat ik mij  niet voor mogelijk heb gehouden. Ik ben begonnen uit interesse en omdat ik het erg leuk vond. Een half jaar later is dat nog steeds zo, krijg ik leuke reacties, mag ik naar openingen en beurzen en heb ik zelfs in het Magazine Leven in Frankrijk gestaan met een kleine publicatie. Ook heb ik over mijn blog een lezing gegeven wat erg spannend maar ook inspirerend was. De lezing was een reis langs al die mooie producten van Franse bodem waar ik zo graag over schrijf en die voor mij en ik hoop voor mijn lezers en volgers ook elke keer weer een ontdekking zijn. Het blog ontwikkelt zich doordat er steeds meer van deze mooie ontdekkingen op komen te staan die het Franse gevoel en de Franse sfeer zo goed weergeven.

lezing

Al deze dingen maken het zo leuk dat ik graag door ga met dit blog. Ik hoop over een half jaar, dus als het blog een jaar bestaat, weer een mooi artikel te kunnen schrijven over mijn belevenissen.

Een aantal belevenissen n.a.v. het bloggen:

1 Opening Restaurant FG Food Labs in Rotterdam

2 Bezoek beursstand Le Creuset

3 Publicatie in Magazine Leven in Frankrijk

4 Opening Restaurant Toujours in Haarlem

5 Lezing van Blog in Theater de Tuin te Leusden

6 Bezoek Lacanche Nederland

7 Beursbezoek de Franse Dagen in Amerongen

8 Gastblogger voor http://www.frankrijk.nl

9 Toezending van producten van L’Occitane en Bonne Maman

10 Kaartjes voor de film over Yves Saint Laurent

Welk artikel, van het afgelopen half jaar, vond jij het leuks om te lezen ?

 

 

9 gedachten over “Blog half jaar jong!

Voeg uw reactie toe

 1. Chère Mireille, Félicitations! En ga hier s.v.p. mee door.
  Jammer genoeg ben ik geen volger van het eerste uur, maar ik heb je blogs terug gelezen en dat was ook erg leuk om te doen. Zo leer je mij en vele anderen allerlei leuke en nuttige weetjes over Frankrijk en Franse producten.
  Een kleine kritische noot moet mij wel van het hart. Voor publicatie van je blogs, even goed nalezen op foutjes. Dan zijn je blogs nog proffesioneler dan ze nu al zijn. Groetjes en bonne chance.

  Like

 2. Gefeliciteerd! Je hebt altijd wel weer iets nieuws te melden, dus ik kom regelmatig een kijkje nemen. Zo las ik pas dat het logo van het Franse ‘Aigle’ naar Amerika verwijst, leuk. Nog veel blogplezier!

  Like

 3. Beste Mireille, Allereerst gefeliciteerd met je eerste mijlpaal! Mag ik je, als een van je volgers, een paar tips geven? Ik ben nogal een Pietje precies als het om taal gaat…ik heb gezien dat je vaak vergissingen maakt in het gebruik van je d en t. Het is bijvoorbeeld ‘geeft de burger moeD’ (d ipv t) En even verder ‘het blog ontwikkelT’ zich. (Stam plus T). Misschien kan je het nog snel wijzigen 😉 Hoop niet dat je het vervelend vindt dat ik je er op wijs. Ik doe het omdat ik een fan ben van je blog en ik het zonde vind als zulke kleine foutjes er in sluipen.

  Verstuurd vanaf mijn iPhone

  Like

  1. Beste Colette,

   ik weet dat dit een makke is van mij en de laatste tijd laat ik mijn blog s ook lezen door iemand. Alleen deze weer even niet. Ik schrijf dan het blogartikel omdat dat dan bij mij opkomt en publiceer het. Te snel! Maar het is zeker een punt, al ben ik altijd zwak geweest in taal. Maar geen excuus dus ik zal ermee aan de slag gaan.
   Groetjes Mireille

   Like

  1. Hallo Roel,

   ik heb contact gezocht met Revol. Mooi bedrijf, leuke historie en aardige mensen. Ik ga hier een stukje over schrijven nog bedankt voor je info en input. Daar kan ik iets mee.

   Groetjes Mireille den Hartog

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Maak een website of blog op WordPress.com

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: