Frankrijk, Franse bodem, Gebruiksartikel

Nostalgie, oude plaatjes kijken

fregat Als je, zo als ik, veel op het internet zit om research te doen voor dit blog kom je nogal eens wat tegen. Zoals een tijdje geleden de softe Pétanque ballen van Louis Vuitton. safe_image.php http://blog.purentonline.com/index.php/2009/09/03/louis-vuitton-exclusive-petanque-set/

Peugeot

Ik word zelf erg blij van vooral oude nostalgische plaatjes. Zo kwam ik de website http://www.peugeotforum.nl tegen waar veel oude ansichtkaarten met oude auto’s op staan. Te leuk, het geeft namelijk een mooi tijdsbeeld weer, een vervlogen tijd. nostalgia_0028 Ik zocht contact met het forum over de beelden. Ik mocht ze vrij op mijn blog plaatsen, geen probleem. Richard de Leeuw van het Peugeotforum attendeerde mij ook nog op de website www.aphpeugeot.nl, een vereniging van eigenaren van klassieke Peugeots van het model 403 (~1963) en ouder. Staat veel leuke informatie op deze website bijvoorbeeld over het ontstaan van het logo van Peugeot. citroen- Ook gaf hij de tip over het Peugeot museum in Sochaux, dit ligt tussen Dijon en Basel in. Het Musee de L’Aventure Peugeot. http://www.museepeugeot.com Pont-de-Vaux01 Geniet vooral van deze leuke oude beelden en reis even terug in de tijd! Amusez-vous!paris56 375142619 375142671 375142651 Wat ook een leuke website is met veel oude ansichtkaarten van over de hele wereld is http://www.delcampe.net. Op die website vond ik leuke oude postkaarten van het dorp Carcans. Schermafbeelding 2014-06-05 om 15.03.20

2 gedachten over “Nostalgie, oude plaatjes kijken”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s