Made in France

Afgelopen maand mei gaf ik een lezing over mijn blog. Een fictief verhaal over Rogier. Een dag uit het leven van een Provençaals kneuterboertje. Vanaf het opstaan tot aan de middag voert hij de luisteraar langs allerlei mooie producten van Franse bodem. Om de lezing een beetje wat cachet te geven, had ik daar een aantal filmpjes van you tube aan toegevoegd. Niet van alle producten zijn filmpjes te vinden maar van enkele wel. Deze wil ik jullie niet onthouden. Want sommige zijn gewoon echt leuk en leerzaam om naar te kijken. Amusez-vous avec products made in France.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Auteur: Mireille den Hartog

Grafisch vormgever en eigenaar van www.vanfransebodem.nl. Een website over alles wat er op Frans gebied gebeurt in Nederland zoals Franse hotspots, Franse films, tentoonstellingen, Franse boeken en events. Je vindt het op Van Franse bodem. Auteur van de boeken: 57 'iconen' van Franse bodem, Cahier de France en Gironde, kust tot wijn.

3 thoughts

 1. De inmiddels veel beproefde strategie: eerst een weblog, dan een shop. Bereik is koning. Op zich mooi, zoveel komt er niet meer van Franse bodem. Fransen vinden ondernemen maar knap lastig, zo blijkt. Recent onderzoek wijst uit dat 4,5% van de totale Franse inboedel native Frans is. Van Franse bodem dus, inclusief alpinopet. Daar ga je…

  Succes!
  Hans van der Mey
  AltijdFrankrijk.nl

  Like

 2. Wist je dat Pamela Druckerman onder de titel Bébé Made in France een fantastisch en humoristisch boek geschreven heeft over de cultuurverschillen in de Franse en Amerikaanse opvoeding. En dat dat ook voor Nederlanders een eye-opener is. Het kreeg de Nederlandse titel: Franse kinderen gooien niet met eten. Bestellen kan op: http://goo.gl/RhLs8D

  Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s