Made in France

Afgelopen maand mei gaf ik een lezing over mijn blog. Een fictief verhaal over Rogier. Een dag uit het leven van een Provençaals kneuterboertje. Vanaf het opstaan tot aan de middag voert hij de luisteraar langs allerlei mooie producten van Franse bodem. Om de lezing een beetje wat cachet te geven, had ik daar een aantal filmpjes van you tube aan toegevoegd. Niet van alle producten zijn filmpjes te vinden maar van enkele wel. Deze wil ik jullie niet onthouden. Want sommige zijn gewoon echt leuk en leerzaam om naar te kijken. Amusez-vous avec products made in France.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

3 gedachten over “Made in France

Voeg uw reactie toe

 1. De inmiddels veel beproefde strategie: eerst een weblog, dan een shop. Bereik is koning. Op zich mooi, zoveel komt er niet meer van Franse bodem. Fransen vinden ondernemen maar knap lastig, zo blijkt. Recent onderzoek wijst uit dat 4,5% van de totale Franse inboedel native Frans is. Van Franse bodem dus, inclusief alpinopet. Daar ga je…

  Succes!
  Hans van der Mey
  AltijdFrankrijk.nl

  Like

 2. Wist je dat Pamela Druckerman onder de titel Bébé Made in France een fantastisch en humoristisch boek geschreven heeft over de cultuurverschillen in de Franse en Amerikaanse opvoeding. En dat dat ook voor Nederlanders een eye-opener is. Het kreeg de Nederlandse titel: Franse kinderen gooien niet met eten. Bestellen kan op: http://goo.gl/RhLs8D

  Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Create a website or blog at WordPress.com

Omhoog ↑

Brocanterie de Witte Raaf

Brocante • B&B • Atelier

le Cap Ferret de Sophie Juby

mon Ferret authentique et photogénique, mes adresses trendy, mes coups de coeur.

En Gironde

allerlei informatie over de Gironde streek in Frankrijk

van Franse bodem

Franse producten, Franse hotspots in Nederland

%d bloggers liken dit: