Gratis boek downloaden, Puur mediterraan tuinieren

lavendel
Boek: Puur mediterraan tuinieren van Roger Bastin

De vakantie is in aantocht. Velen gaan naar het zuiden van Frankrijk, de Provence. De streek van de lavendel en de mediterrane kruiden zoals de Herbes de Provence. In het boek van Roger Bastin is van alles te lezen en vooral ook te zien over deze heerlijk geurende lavendel en onder andere de kruiden rozemarijn, tijm en oregano. Roger Bastin heeft een voorliefde voor mediterrane planten en het mediterrane tuinieren. Ook vertelt hij hoe hij kweker werd en een voorliefde ontwikkelde voor de mediterrane planten voor zowel in de tuin als in de keuken.

tijm

Het beeldmateriaal is prachtig en het boek is vlot geschreven. Echt de moeite waard als je zelf mediterraan wilt gaan tuinieren. Of als je meer wilt weten over de kruiden oregano, tijm of basilicum. Je kunt het boek gratis downloaden op www.bastin.nl of via deze pdf http://www.bastin.nl/mediterraan_tuinieren.pdf

kruiden

Bewaar  het boek ergens op je computer of print sommige pagina’s uit. Vooral het hoofdstuk over de lavendel is de moeite waard, er staat onder andere in hoe je deze heerlijk geurende plant moet snoeien. Veel lees en kijk plezier met dit prachtig gratis te downloaden boek. Een klein mediterraan feestje.

3 comments

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s