Geboren voor de stad: de nieuwe Renault Twingo

Twingo
Op toer door Europa, de Nieuwe TWINGO

De nieuwe Twingo van Renault is on tour. Afgelopen dagen was hij te bewonderen bij menig Renault dealer in Nederland, zo ook bij STAM in Amersfoort. Voor twee dagen stond het nieuwe model te schitteren in de showroom. Ik had een keurige uitnodiging gekregen om deze nieuwe telg uit de Renault familie te komen bekijken. Op dit moment rij ik een Twingo, oud model maar wel Renault, laat ik mijn autootje keurig door een Renault dealer onderhouden en dus sta ik in het Renault klantensysteem. Dus op naar de nieuwe Twingo.

Twingo

Geboren voor de stad

De nieuwe Twingo stond te stralen in de warme showroom. Echt een leuk kittig ding en inderdaad een prima auto voor in de stad. De auto heeft het maatje van: “die kan je overal parkeren”. Althans dat heb ik ook altijd met die van mij. Ik plant hem overal neer, kan lezen en schrijven met dat ding. Het nieuwe model ziet er werkelijk fantastisch uit en je kunt er, wat betreft allerlei accessoires, alle kanten mee op.

Twingo

Belijning Renault 5

Een leuk detail is dat de belijning van de nieuwe Twingo hetzelfde is als die van de oude Renault 5. Bij STAM Amersfoort hadden ze daarom ook een oude Renault 5 naast de nieuwe Twingo gezet. En het klopte, de belijning van de achterkanten komen erg overeen. Een ander nieuw detail is dat de motor bij deze nieuwe Twingo achterin zit. De laadruimte achterin is toch evengoed nog groot en de achterstoeltjes kunnen ook weer helemaal naar voren geklapt worden inclusief de passegiersstoel. Dus mocht je iets groots te vervoeren hebben het kan met deze nieuwe Twingo.

Twingo

De nieuwe Twingo is breder en minder lang dan de oude modellen maar heeft toch meer ruimte. Gewoon een leuk klein autootje en makkelijk voor in de stad. Toch blijf ik trouw aan mijn eigen oude vertrouwde Twingo en vooral het design is nog steeds de leukste van alle Twingo’s, althans dat is mijn mening. De nieuwe Twingo wordt in september landelijk geïntroduceerd. Dan is het ook mogelijk om een proefrit te gaan maken. Maar of ik dat ga doen? Wie weet!

IMG_2534

 Twizy

Mocht je dit jaar of deze zomer naar Versailles in Franrkijk gaan dan loop je de kans dat je deze leuke Twizy van Renault daar tegenkomt. Het paleis heeft namelijk een tiental van deze leuke twee persoons elektrische autootjes gekocht om te dienen als terrein auto. Het personeel kan zo gemakkelijk van A naar B komen op het grote complex van het paleis. Enkele zijn zelfs helemaal in de sfeer van het paleis bestickerd. Net als de Twingo is de Twizy een kittig, prima autootje.

Twizy

3 reacties

  1. Beste Mireille, Lees net je ontzettend leuke artikel over de nieuwe Twingo. Gezellig geschreven en mooie foto’s. Groetjes van Charlotte Auto Indumij (Renault dealer in Brabant en Zuid-Holland)

    Ps. Mocht je in de buurt zijn van Dordrecht of Breda. Kom gerust een keer langs. Check ook onze jubileumwebsite op http://www.125jaarindumij.nl Vanaf 2 oktober live

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s