Hippe wijnproeverij van Rosé d’Anjou

rose

Als blogger kom je nog eens ergens. Vooral als je op een aantal perslijsten staat en uitnodigingen krijgt voor onder andere wijnproeverijen. En wijn is natuurlijk een heel mooi product van Franse bodem en verdient daarom ook een plaatsje op dit blog.

Rosé d'AnjouWoodstock 69

Het is een stralend mooie dag. En we boffen, want we rijden richting Bloemendaal aan zee. Daar is de proeverij van de Rosé d’Anjou wijnen. Een wijn uit de Loire streek in Frankrijk. Op het strand en wel bij Woodstock 69 is het een ontzettend gezellige boel. Veel jongelui, harde muziek en het stralende zonnetje verwelkomen ook ons. We krijgen een bandje om en een soort strippenkaart.

Rosé d'Anjou

We nestelen ons ergens op een stoel. Deze zijn schaars, want het is enorm druk. Meteen komt er iemand, gekleed in roaring twenties stijl want dat was het thema dit jaar, om ons te bedienen van een roseetje.

Rose

We laten de kaart afstempelen en nemen een slok. Het is een zeer lichte wijn, zowel van smaak als van kleur. Het kan ons, echte Bordeaux drinkers, niet zo bekoren. Wel is het een wijntje wat makkelijk drinkt maar had wat ons betreft meer smaak mogen hebben. Bij alle soorten Rosé d’Anjou die we proeven die middag hebben we een beetje hetzelfde commentaar. Maar het is mooi weer en de sfeer is goed. Dus de roseetjes gaan er evengoed goed in.

Rosé d'Anjou

Om ons heen wordt het drankje ook aardig genuttigd en na drie keer proeven houden we het voor gezien. We moeten ook nog terug rijden. Al met al was het een erg gezellige middag en een zeer leuke ervaring. Wil je meer weten over de Rosé d’Anjou wijnen kijk dan op: http://www.rosedanjou.nl/woodstock-69

2 reacties

 1. Hoi Mireille,

  We hebben je blog gedeeld op de fanpagina!

  Met vriendelijke groet,

  Colette Klautz

  …………………………………………. CK media promotions Nieuwe Boschstraat 13 4811 CS Breda The Netherlands

  T +31 76 520 92 37 M +31 62 014 11 88 F +31 84 710 66 37 E colette@ckmp.nl http://www.ckmp.nl Volg mij op Twitter: @ckmediaprom …………………………………………. Like http://www.facebook.com/cazebonne Like http://www.facebook.com/lecreusetnl

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s