Op naar La Douce France

Carcans

Het duurt niet lang meer of deze blogster zit weer voor een tijdje in La Douce France. Ik hoef mij niet echt te oriënteren op de streek waar we naar toe gaan, want dat is de Medoc en daar komen we al een tijdje. Ons fantastisch mooie vakantie-stulpje staat daar namelijk. Een leuk blog over die streek is http://gironde-33.nl

Wanneer je je nou wel wilt oriënteren op La Douce France of op een bepaalde streek in dat geweldige land heb je vele, leuke, mooie uitgebreide websites en blogs. Te veel om op te noemen hier allemaal. Een aantal wil ik benoemen omdat deze vernieuwend, informatief of gewoon de moeite waard zijn om eens te bekijken, ook al ga je niet naar La Douce France.

http://www.frankrijk.nl

een modern webazine met tips voor een ander Frankrijk bezoek. Hippe, moderne en eigentijdse hotels, campings en restaurants staan er op deze website. Hier vind je iets vernieuwends!

http://www.frankrijkbinnendoor.nl

daar staan vooral veel persoonlijke ervaringen op van Ruud Couwenhoven. Wat uniek is in Nederland, is dat je lid kunt worden van Frankrijk Binnendoor en dan allerlei ebooks en reisverhalen kunt downloaden over Frankrijk. Het blog viel mij in ieder geval op door de vele tips over Parijs. Vooral veel bruikbare en handige tips als je met kinderen naar Parijs gaat. Verder heel overzichtelijk. Naast dit blog heeft Ruud Couwenhoven ook nog http://www.frankrijkvakantieland.nl, een portaal voor een vakantie in La Douce France. Een vraagbaak met vele tips.

http://infofrankrijk.com/leven-2/ervaringen-weblogs

Op deze website vind je vele blogs, vaak persoonlijk, streekgebonden of over een bepaald onderwerp, net als mijn vanfransebodemblog. De vormgeving van een aantal laat te wensen over en ook de hoeveelheid tekst, want die is  vaak erg lang.

Auteur: Mireille den Hartog

Grafisch vormgever en eigenaar van www.vanfransebodem.nl. Een website over alles wat er op Frans gebied gebeurt in Nederland zoals Franse hotspots, Franse films, tentoonstellingen, Franse boeken en events. Je vindt het op Van Franse bodem. Auteur van de boeken: 57 'iconen' van Franse bodem, Cahier de France en Gironde, kust tot wijn.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s