Trademartbeurs Utrecht najaar 2014

Revol

Op uitnodiging van Anton Vermunt van Fissler, mocht ik weer een kijkje nemen op de Trademartbeurs in Utrecht. Het vorige bezoek aan de beurs was op uitnodiging van Le Creuset, waar ik uiteraard ook weer even langs geweest ben. Maar ik kwam eigenlijk voor de stand waar ik in levenden lijve de Revol collectie kon bewonderen. In Nederland vooral bekend van de kopjes die lijken op een plastic bekertje met een deukje erin.

Revol

Het Revol porselein is uniek in zijn soort, omdat alle producten op alle warmtebronnen gebruikt kan worden. Het kan in de oven, magnetron, op gas en op inductie. De vormgeving is strak en eigentijds. De producten zijn verkrijgbaar in Nederland bij de betere kookwinkel. Een mooi product dat we nog wat beter moeten leren kennen, want dat is het zeker waard.

Le Creuset

Ook ging ik natuurlijk even langs bij de Le Creuset-stand, waar ik een aantal noviteiten mocht bewonderen, waaronder de Chiffon Pink collectie. Een limited edition collectie die in oktober in de winkels komt. De kleur is ontstaan door de vraag: “Welke kleur missen jullie?” op Facebook uit te zetten in Scandinavië. En daar kwam tot ieder zijn verbazing de kleur roze uit. Maar de kleur is prachtig, niet zo hard roze, maar meer dat oud roze. Mijn dochter was er meteen helemaal weg van en ik geloof dat ik in oktober even langs de winkel moet om een mok voor haar te gaan scoren.

Le Creuset

De kleur roze is een beetje een vreemde eend in de bijt, want Le Creuset heeft namelijk een “tafel collectie” van onder andere mokken , eierdoppen, ministoofpotjes en ovenschaaltjes in hele felle kleuren. In deze felle kleurenlijn hebben ze nu ook een pepermolen ontwikkeld. Past er helemaal bij en hij ziet er ook erg mooi uit. Een toppertje denk ik.

Opinel

Bij het verlaten van de beurs kwam ik nog langs de stand die de Opinel messen collectie op een mooie display buiten de stand had staan. Ook hier een aantal noviteiten gezien, zoals het klimmersmes met een fluitje en het mes voor klussers. Voor mij is toch nog steeds de authentieke Opinel de enige echte!

Door het bezoek aan de beurs heb ik weer nieuwe inspiratie voor mijn blog, heb ik een aantal noviteiten mogen aanschouwen en heb ik ook gewoon een leuke en gezellige middag gehad. Tot de volgende Trademartbeurs!

Fotografie: @vanfransebodem | Mireille den Hartog

 

6 reacties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s