Toeren door de stad!

van Franse bodem

Een paar maanden geleden kwam de nieuwe Renault Twingo uit. Ik ben toen gaan kijken bij de Renaultdealer Stam te Amersfoort en wat was ie leuk. Een kittig klein autootje in frisse kleuren met de motor achterin de kofferbak. Daar wilde ik wel een proefritje in maken, dus gaf ik mij op voor een proefrit. Het duurde even maar uiteindelijk was het dan zo ver.

van Franse bodem

Ik reed in mijn oude Renault Twingo naar Amersfoort en daar stonden al een paar nieuwe Twingo’s te wachten op proefritrijders en op kopers uiteraard. Ik kreeg een goede uitleg over de auto, wat ie allemaal kan en wat de mogelijkheden zijn wat betreft kleur, interieur, velgen enz. Na het tekenen van een proefritpapiertje mocht ik dan eindelijk ervaren hoe de nieuwe Twingo reed. Soepel en vertrouwd begaf ik mij op de weg. Wat een zalig autootje, hij reed echt geweldig. Beetje toeren door de stad en een klein stukje op de snelweg, helemaal geweldig. Na een uurtje heb ik het autootje weer keurig in het parkeervak gezet en de sleutel weer keurig afgegeven. Een aanrader dit autootje!

van Franse bodem

Na het proefritje nog enkele foto’s geschoten van de Twingo maar zeker ook van de reclame-uitingen die rond de nieuwe Twingo zijn ontwikkeld. Want die vind ik zeker zo interessant en leuk. De kleuren spreken mij aan, de gehele lay-out en de ijzersterke campagne rondom de Twingo.

van Franse bodem

Zo is er een blog ontwikkeld www.everywheretwingo.nl rondom de Twingo. Hebben ze aparte en vernieuwende acties en zijn ze sponsor van het programma Hollands Next Top model. Het reclamespotje is ook erg fris en anders dan anderen. In zowel print als online trekken ze de gehele lijn consistent door, zeer goed gedaan. Had ik graag aan mee willen werken als grafisch vormgever maar dan had ik in La France moeten wonen. Kortom een nieuwe frisse wind met mooie vormgeving onder de kleine stadsautootjes.

van Franse bodem

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s