De week van…van Franse bodem (plog)

Een plog, een niet meer zo nieuw fenomeen binnen de bloggerswereld. Wat is het? Een blog in fotovorm. De p komt van photo en log van blog, een plog dus. Ik waag mij er ook maar eens aan. Je hebt ook nog een vlog dat is een videoblog. Die heb ik nog niet op mijn blog staan, komt misschien nog wel maar eerst maar eens een plog. Deze plog gaat over de afgelopen week van van Franse bodem. Wat heb ik zoal gedaan en wat ben ik tegen gekomen wat met van Franse bodem te maken heeft.

Afgelopen week heb ik onder andere het blogartikel geschreven over het Cameeënservies.

van Franse bodem

Ook heb ik ansichtkaarten ontwikkeld die gratis te printen zijn vanaf mijn blog.

van Franse bodem

In de Algemene boekwinkel te Amersfoort kwam ik het leuke boekje Coco of het kleine zwarte jurkje tegen. Het boekje heeft een zilveren penseel gewonnen. Een (kinder)boek over Coco Chanel met geweldige tekeningen erin. Zeker het inkijken waard.

van Franse bodem

We hadden wat te vieren deze week, onze trouwdag! Daar moest natuurlijk op gedronken worden. Een Cap Royal. Van de wijnmaker van het Chateau Pichon Longueville.

van Franse bodem

Mijn moeder kwam nog langs voor de verjaardag van onze zoon en nam een oud flesje Chanel nr. 5 mee. Voor op de Van Franse bodem plank in mijn werkkamer.

van Franse bodem

Als afsluiter van de week de Le Creuset kookdemonstratie in de kookwinkel La Culina te Putten. Een winkel waar ik zeker nog een keertje naar terug ga. Ze verkopen mooie Franse merken als Emile Henry, Le Creuset en Magimix. Maar ze hebben ook allerlei delicatessen. Een blog over het bezoek aan deze winkel en kookdemo volgt!

van franse bodem

Dit was een klein kijkje in de “keuken” van Van Franse bodem. Hoe was jou week?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: