Gescoord! de Chiffon Pink koffiebeker van Le Creuset!

Le Creuset

Op de Trademartbeurs van september 2014 had ik de nieuwe Chiffon Pink collectie al mogen aanschouwen en even mogen aanraken. Wat een lekker roze kleurtje. Mijn dochter was er meteen helemaal weg van en wilde graag een koffiebeker van de Chiffon Pink collectie. Maar dat kon zo maar niet, de collectie was nog niet in de winkel te verkrijgen. In oktober was het zover, de Chiffon Pink collectie zou uitgeleverd worden. Omdat ik toch bij de kookdemonstratie van Le Creuset in de kookwinkel La Culina te Putten aanwezig was wilde ik meteen een koffiebeker van de Chiffon Pink collectie meenemen. Helaas de collectie was nog niet uitgeleverd. Maar afgelopen week kon ik hem dan toch ophalen.

Le Creuset

Hij werd mooi verpakt door La Culina en ik kreeg er nog een leuk receptenboekje bij. Want de koffiebekers en de schaaltjes uit de collectie kunnen in de oven. Deze limited edition collectie bestaat verder uit braad-en stoofpannen met een doorsnede van 24 en 27 cm, kleine ovenschaaltjes, espressokopjes, koffiebekers en mokken, eierdoppen en een theepot.

Le Creuset

Blije gezichten thuis want ’s avonds werd de mok meteen in gebruik genomen en werd er een heerlijke chocolademelk in gemaakt. Vanaf nu staat de roze koffiebeker prominent in de kast naast de blauwe en rode Le Creuset mokken.

Meer informatie over deze Chiffon Pink limited edition collectie vind je op www.lecreuset.nl

Le Creuset

Beeldmateriaal: vanfransebodem & Le Creuset

Eén reactie op “Gescoord! de Chiffon Pink koffiebeker van Le Creuset!”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: