Le Creuset blog en receptensite South Africa

Schermafbeelding 2014-12-13 om 18.42.40

Eén van mijn favoriete merken van Franse bodem is Le Creuset. Dat hadden jullie waarschijnlijk al begrepen omdat ik regelmatig een blogartikel over dit merk publiceer. Op Twitter en Facebook volg ik niet alleen Le Creuset Nederland maar ook Le Creuset South Africa. Veel producten die op hun website staan zijn helaas (nog) niet te koop in Nederland. Ook hebben zij een nieuwsbrief waar ik mij voor heb aangemeld en regelmatig krijg ik dus ” Le Creuset nieuws”. Een aantal van die nieuwsitems wil ik graag met jullie delen.  Zoals bijvoorbeeld de receptensite van Le Creuset South Africa.

Schermafbeelding 2014-12-13 om 18.42.59

http://www.lecreuset.co.za/recipes/ Deze is wel in het Engels, maar zeer goed te doen. De fotografie is prachtig en de uitleg van de recepten heel simpel. Misschien doe je nog de nodige inspiratie op voor de feestdagen.

Schermafbeelding 2014-12-13 om 18.35.53

Waar ik vooral helemaal fan van ben, is het blog wat Le Creuset South Africa heeft. http://www.lecreuset.co.za/blog/ Daarop staan alle nieuwtjes op, de leuke events die zij organiseren, kookwedstrijden en interviews met Le Creuset gebruikers en personeel. Te leuk en heel erg inspirerend. Met name de events die zij organiseren met onder andere bekende koks, maar ook gewoon met consumenten zijn erg leuk.

Ook zijn ze erg actief op social media zoals Pinterest en Instagram, wat natuurlijk heel goed is in deze tijd. Ik zou zeggen; Le Creuset Nederland, laat je inspireren door Le Creuset South Africa en doe er je voordeel mee. Ik zou graag een handje willen helpen, al was het maar het bijhouden van het blog, iets waar ik toch al aardig in bedreven ben al zeg ik het zelf.

Schermafbeelding 2014-12-13 om 18.35.17

By the way, ik heb geen aandelen of zo, maar ik vind Le Creuset gewoon een prachtig bedrijf en ze produceren prachtige producten. Ik hoop nog regelmatig een mooi blogartikel te kunnen schrijven over Le Creuset.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: