Een mooi cadeau van Fermob

van franse bodem

Afgelopen december deed ik mee aan de actie die Fermob hield.  Fermob, het bedrijf van het bistro-stoeltje en bekende stoelen genaamd “Luxembourg” die in de Tuileries staan in Parijs. Tegenwoordig zie ik de (tuin)meubels van Fermob steeds vaker in Nederland, bijvoorbeeld op het terras van de Hermitage in Amsterdam, bij Kasteel Haarzuilen en bij een kroeg op het Ledig Erf in Utrecht.

Amsterdam

van Franse bodem

De wedstrijd/actie die Fermob hield, was het openmaken van luikjes van een adventskalender. Op Facebook was een fictieve adventskalender gemaakt. Elke dag ging er een luikje open waar je als bezoeker op kon klikken, als het cadeau wat achter het luikje zat je aansprak. Vervolgens kon je dat weer delen op Facebook en natuurlijk vrienden uitnodigen om ook mee te doen aan de actie.

van Franse bodem

Ik deed dat dus ook, niet wetende dat ik iets zou winnen en vooral ook wat. Soms doe je ergens aan mee en vervolgens vergeet je dat totaal. Tot ik 5 januari een mail kreeg en daarin stond dat ik iets gewonnen had met de adventskalenderactie. Leuk leuk leuk!!! En vandaag kwam het pakje binnen. Een mooi kleed voor op de tuintafel. Dat wordt genieten van de zomer.

Merci Fermob pour le surprise et le cadeau!

Ook meedoen aan een leuke actie van Fermob? https://www.facebook.com/Fermob?fref=ts 

of kijk op hun website www.fermob.com

Beeldmateriaal: Mireille den Hartog | Van Franse bodem

2 reacties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s