Bordeaux Beste Europese bestemming 2015

van Franse bodem

De stad Bordeaux deed samen met nog een aantal andere Franse en Europese steden mee aan de competitie “European Best Destination 2015”. En raad eens wat, Bordeaux heeft de titel van beste bestemming Europese stad in 2015 naar binnen gesleept. Maar liefst 42.396 mensen hebben gestemd op deze fantastische stad Bordeaux. In totaal heeft de stad Bordeaux 17% van de stemmen gekregen.

Dat Bordeaux een geweldige en mooie stad is, dat wisten wij natuurlijk al lang. Ik heb gezien hoe de stad in 10 jaar tijd herrees van een grauwe in slaap gesukkelde stad, naar een bruisende jonge en moderne metropool. Van lelijk eendje naar mooie zwaan.

IMG_2923

Gefeliciteerd Bordeaux met deze mooie overwinning en dat vele met mij deze stad zullen bezoeken om de schoonheid van deze stad te ervaren.

Lees hier mijn verhaal over deze geweldige stad.

Meer informatie over de stad Bordeaux: http://fr.bordeaux-tourisme.com

Auteur: Mireille den Hartog

Grafisch vormgever en eigenaar van www.vanfransebodem.nl. Een website over alles wat er op Frans gebied gebeurt in Nederland zoals Franse hotspots, Franse films, tentoonstellingen, Franse boeken en events. Je vindt het op Van Franse bodem. Auteur van de boeken: 57 'iconen' van Franse bodem, Cahier de France en Gironde, kust tot wijn.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s