Win-actie boek “De hotelier maakt weer wat mee”!

van Franse bodem

De hotelier maakt weer wat mee

‘Vorige week kreeg ik dit geweldige boek in handen waarin Peter Schoenmaker zijn belevenissen als hotelier in een klein dorpje in het zuidwesten van Frankrijk beschrijft. Vanaf het eerste verhaal kon ik het niet meer wegleggen en heb het in één ruk alle 56 korte, bondige en waargebeurde verhalen uitgelezen. Sommige zijn echt komisch en bij andere denk je: “Zo heb ik er nog nooit over gedacht of naar gekeken. Een echte aanrader.
Het is een vervolg op het boek “Je maakt wat mee als hotelier” dat ook al net zo vermakelijk en luchtig geschreven is.’

Jan, Jans en de kinderen

Een vermakelijk en makkelijk te lezen boek voor op het strand aan de Franse kust of ergens onder een plataan op de campagne, na een heerlijke lunch. Op de cover en in het boek staan een aantal illustraties van Andrea Kruis, de dochter van Jan Kruis de tekenaar van Jan, Jans en de kinderen. In de illustraties zie je een zekere hand van haar vader terug.

De hotelier maakt weer wat mee

WIN WIN WIN ACTIE

Wil je ook in aanmerking komen voor dit leuke, luchtige, grappige en komische boekje wat lekker weg leest? Dat kan!

Ik mag namelijk 2 exemplaren van de schrijver weggeven en nu komt het mooiste je hoeft er eigenlijk niet zo veel voor te doen. Alleen het antwoord te geven op de volgende vraag: “hoeveel sterren hebben beide boeken bij bol.com daarbij vermeld je je naam en emailadres en klaar is kees!

Op 14 maart maak ik dan de winnaar bekend en krijg je van de schrijver himself, vanuit La Douce France het boek opgestuurd en kan ook jij genieten van dit leuke en geestige boek! Bon chance!

Meer informatie over het boek en de schrijver: www.peterschoenmaker.nl

42 reacties

 1. Beide boeken hebben bij Bol.com 5 sterren.

  PS Ik zou het erg leuk vinden om dit boek te winnen. Wij staan namelijk zelf op het punt om naar Frankrijk te vertrekken, binnen 2 maanden. Dan is dit – zo te lezen in je blog – leuk leesvoer om alvast in de stemming te komen. 🙂

  Geliked door 1 persoon

 2. Inderdaad cinq point !!!! Lijkt me heel leuk om te lezen, we hebben sinds kort een chambre d’hotes in de Lot en dan kan ik me verheugen op de dingen die zouden kunnen gebeuren en O jee , het blijft toch altijd verrassend ! !

  Like

 3. Hallo Mireille, wat een leuke actie, ik doe graag mee, beide boeken hebben 5 sterren,
  Met Hartelijke groet, Juliëtte van der Avoort.

  Like

 4. Les deux livres on été cinq étoiles. Je pense c’ est amusant à lire avec un verre de vin dans le soleil en France. Cette Blog est tres sympa Mireille, aussi amusant à lire!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s