Winnaars boek “De hotelier maakt weer wat mee”

foto 1 kopie

Op 22 februari jl. schreef ik de win-actie uit voor het boek “De hotelier maakt weer wat mee” van Peter Schoenmaker.  Om in aanmerking te  komen voor dit leuke, luchtige, grappige en komische boekje, wat lekker weg leest, moest de vraag  “hoeveel sterren hebben beide boeken bij bol.com“?  beantwoord worden. Het antwoord luidt 5 sterren. Aan deze leuke actie deden maar liefst meer dan 50 mensen mee die allemaal in aanmerking wilden komen voor dit leuke grappige en komische boek: “De hotelier maakt weer wat mee”.

foto 2

De 2 exemplaren die ik weg mag geven aan de deelnemers zijn gewonnen door : Bep (zonder achternaam) en Lucie Bleumer. Van harte gefeliciteerd met deze prachtige prijs. Beiden hebben een reactie hieronder achtergelaten. Hun mailadres zal ik aan de schrijver van het boek doorgeven, zodat hij persoonlijk jullie het boek kan toesturen. Heel veel leesplezier en geniet van dit geestige en leuke boek!

foto 3 kopie

 

De trekking is uiterst officieel verlopen. Eerst keurig alle namen op een papiertje. Nadat deze keurig waren opgevouwd, werden ze in een grote pot gedaan en toen de trekking.

Meer informatie over het boek en de schrijver: www.peterschoenmaker.nl

 

 

 

Fotografie: Mireille den Hartog   |   Van Franse bodem

 

 

 

 

3 reacties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s