Het centrum van Hummelo in Franse sferen

IMG_3378

Volgende maand publiceer ik een blogartikel over de vele Franse events en festivals die er dit voorjaar en zomer zijn in Nederland. Eentje licht ik er voor nu even uit, Vive la France in Hummelo. Het centrum van dit Achterhoekse dorp staat op 11 en 12 juli in het teken van genieten en beleven in Franse sferen. Het event wordt voor de derde keer georganiseerd en vorig jaar trok het maar liefst 15.000 bezoekers.

IMG_3067

Je kunt er slenteren langs marktkramen, snuffelen tussen de uitgestalde brocante, genieten van beeldende kunst en met een goed glas wijn bijkletsen met familie of vrienden op één van de terrasjes. Er is livemuziek op diverse podia en er staan genoeg eetstandjes met streekproducten en typisch franse culinaire producten. Je waant je even op een zomerse middag in een Zuid-Frans dorp.

IMG_0764

De brocante markt is een publiekstrekker en telt meer dan 100 brocanteurs uit heel Nederland. Rondom de dorpskerk van Hummelo wordt een kunstmarkt gehouden, die bezoekers het gevoel geeft in het Parijse Montmartre te zijn beland. Nu maar hopen op mooi weer en je kan je even wanen in het zuiden van La Douce France.

De markt is op zaterdag 11 en zondag 12 juli van 11.00 – 18.00 uur.

Entree: € 2,50 (kinderen tot 12 jaar gratis)

Parkeren gratis

Meer informatie over dit Franse event: www.vive-la-france.nl

3 reacties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s