Avondje Franse film ‘Saint Laurent’

Soms doe ik wel eens mee aan winacties en dan met name winacties die iets met Frankrijk te maken hebben vind ik interessant. Zo won ik laatst een setje eierdoppen van Le Creuset en een prachtig kleed van Fermob. En ja als je meedoet aan zulke acties loop je de kans dat je ook iets wint.

foto 1 kopie 2

Zo viel er vanmorgen een grote witte envelop op de deurmat met de dvd ‘Saint Laurent’ erin. Ik was één van de gelukkige winnaars van deze mail & winactie van het magazine ‘Leven in Frankrijk’. Zij hebben regelmatig leuke mail & winacties en als er eentje tussen zit die mij aanspreekt, dan doe ik mee. Bij deze winactie was ik even kwijt dat ik had mee gedaan, dus des te groter was de verrassing.

foto 2 kopie

Vanavond gaan we hem maar meteen kijken deze film over Yves Saint Laurent. Vorig jaar kwamen er twee films uit over deze wereldberoemde ontwerper van haut couture. In de film ‘Yves Saint Laurent’ zag je hoe Yves Saint Laurent zijn imperium opbouwde samen met zijn zakenpartner en grote liefde Pierre Bergé.

 

 

De film ‘Saint Laurent’ stelt de jaren zestig centraal, de tijd dat de ontwerper op het toppunt van zijn roem was en er een extravagante, decadente levensstijl op nahield. Ik ben benieuwd hoe ik deze film ga vinden, de andere heb ik namelijk ook gezien maar dan in de bioscoop. Kan ik ze dus mooi gaan vergelijken. Het wordt een avondje ‘Franse’ film kijken dus! Bon soir!!!

 

 

 

Kijk voor nieuwe mail & winacties van het magazine ‘Leven in Frankrijk’ op www.leveninfrankrijk.nl

 

 

 

Auteur: Mireille den Hartog

Grafisch vormgever en eigenaar van www.vanfransebodem.nl. Een website over alles wat er op Frans gebied gebeurt in Nederland zoals Franse hotspots, Franse films, tentoonstellingen, Franse boeken en events. Je vindt het op Van Franse bodem. Auteur van de boeken: 57 'iconen' van Franse bodem, Cahier de France en Gironde, kust tot wijn.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s