De reclamekaravaan van de Tour de France


IMG_0099
Voor degenen die de Tour de France wel eens meegemaakt hebben en ergens in een Franse berm hebben zitten wachten tot die renners eindelijk eens voorbij kwamen, kennen het fenomeen; de reclamekaravaan van de Tour. Ik heb het zelf ook eens mee mogen maken. Snoepjes, flesjes water, tasjes, van die grote kunststof handen waar je mee kunt zwaaien, stickers en nog meer van die prullaria, worden tijdens het langskomen van de reclamekaravaan, naar buiten gegooid. Maar het verhoogt wel de sfeer en de spanning, want dan weet je: de renners komen er aan. Deze reclamekaravaan is nu te zien in de Jaarbeurs in Utrecht voor een paar dagen, niet rijdend helaas. Van 1 t/m 4 juli staat La Caravane Publicitaire, zoals dat in het Frans heet, opgesteld. In Hal 1 kun je je vergapen aan de (reclame)auto’s, waarvan er sommigen spectaculair uitzien. En niet geheel onbelangrijk, de toegang is geheel gratis!

IMG_0101Daarnaast kun je je bij Avant Tour, ook in Hal 1 aanwezig en georganiseerd door het Frans Bureau voor Toerisme, onderdompelen in Franse Toursferen, kan je je laten verrassen door het aanbod van Nederlandse en Franse etappesteden en regio’s en zijn er stands met informatie en tips voor je vakantie naar Frankrijk. Voor kinderen is er trouwens iets leuks te winnen. Geef het wachtwoord “j’aime le Tour de France” door bij de Frankrijk stand en je kan je presentje zo meenemen. Het heeft iets te maken met de Tour de France. Wat? C’est une surprise.

Deze Avant Tour & La Caravane Publicitaire is een leuke voorbereiding op een aantal weken de Tour kijken thuis op TV en alvast je vakantie naar het mooie La Douce France.

Px187MjA4NTkyMC0wLTEzOTYwNDk3Mjg=

Openingstijden Avant Tour & La Caravane Publicitaire:

Woensdag 1 juli –  14:00 tot 20:00 uur

Donderdag 2 juli – 10:00 tot 20:00 uur

Vrijdag 3 juli – 9:00 tot 20:00 uur

Zaterdag 4 juli – 9:00 tot 18:00 uur

A bientôt!

Meer informatie: http://nl.rendezvousenfrance.com/nl/agenda/tour-ontdek-tour