Boek ’57 iconen’ van Franse bodem

Een beetje overdonderd en nog onwerkelijk, maar ik ga het dan nu toch echt bekend maken; er komt een boek uit in november, naar aanleiding van mijn blog. Het gaat heten “57 ‘iconen’ van Franse bodem”. Op de cover prijkt het Franse nationale voedsel, het stokbrood. Waarom daarvoor gekozen is en voor het cijfer 57 kan je lezen in het boek. Samen met uitgeverij Edicola ga ik het boek maken. Ik verzorg de input en de vormgeving, Edicola de rest.

Boek van franse bodem

Erg leuk en voor mij heel bijzonder. Toen ik begon met mijn blog, had ik nooit kunnen denken dat ik bijna twee jaar later een eigen boek zou uitgeven, dat ik ook nog eens zelf mag vormgeven. Ik kijk erg uit naar de verschijningsdatum in oktober, maar eerst nog even ploeteren deze zomer, want ik wil natuurlijk wel iets moois afleveren. Ik wens iedereen een fijne zomer en ik hoop jullie in oktober te kunnen melden wanneer mijn eerste boek uit komt.

Meer info over de uitgever en zijn gepubliceerde boeken en agenda’s: www.edicola.nl

Volg de achtergrond verhalen, feiten en weetjes over de ontwikkeling van het boek op: www.facbook.com/57iconenvanfransebodem

P.S. Houd nog wat vakantiegeld over voor de aanschaf van mijn boek!

8 reacties op ‘Boek ’57 iconen’ van Franse bodem

  1. Dat is super Mireille! Niets leukers dan bloggen en dan ook nog een eigen boek uitgeven. Het geeft ook weer dat je een blog hebt dat anders dan anders is, opvalt en wie weet wat er nog meer volgt. Heel veel suc6!

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s