Een mooie wijn voor een goed doel, FAT bastard

Een mooie wijn, waar ook nog eens een goed doel aan vast zit, wat wil je nog meer. Het wijnmerk FAT bastard doet dat! Zij zetten zich in, samen met de organisatie IBREAM, voor het dwergnijlpaard aan de Ivoorkust in Afrika. De dwergnijlpaarden worden met uitsterving bedreigd. Door de steun van FAT bastard aan IBREAM helpen zij de dwergnijlpaard beschermen door middel van financiering van een deel van de projecten, zoals educatie voor jonge Afrikanen, het herstel van de natuurlijke habitat en educatie over reproductieve biologie.

FAT bastard ondersteunt de organisatie IBREAM natuurlijk vanwege het goede doel, maar zeker ook omdat zij op de etiketten van hun wijnen een klein nijlpaard hebben staan. Daarmee is meteen de link gelegd. De wijnen van FAT bastard zijn sinds 1998 op de Nederlandse markt en verkrijgbaar bij de Albert Heijn. Het gehele assortiment bestaat uit 8 toegankelijk wijnen, waaronder een Chardonnay en een Merlot. De wijnen staan voor prima kwaliteit met een vleugje humor, zie het etiket.

Fat bastardHet nijlpaardje op het etiket symboliseert een dikke vriend en een goede lobbes. Dat is meteen ook wat deze wijnen willen zijn, je vriend of maatje en een goede lobbes. Door te kiezen voor een FAT bastaard wijn ben je tevens een goede vriend en lobbes van de organisatie IBREAM. Om deze organisatie wat meer bekendheid te geven, hangen er tijdelijk halslabels om de FAT bastaard wijnen met informatie over deze goede samenwerking. Want elke donatie is welkom en helpt de dwergnijlpaard een toekomst te bieden. Door te kiezen voor de mooie FAT bastaard wijnen ben je dan ook een goede lobbes!

Fat bastard

Meer informatie over de wijnen: www.fatbastardwine.com

Meer informatie over de organisatie IBREAM: www.ibream.org

Auteur: Mireille den Hartog

Grafisch vormgever en eigenaar van www.vanfransebodem.nl. Een website over alles wat er op Frans gebied gebeurt in Nederland zoals Franse hotspots, Franse films, tentoonstellingen, Franse boeken en events. Je vindt het op Van Franse bodem. Auteur van de boeken: 57 'iconen' van Franse bodem, Cahier de France en Gironde, kust tot wijn.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s