Vacances Francaises, 100% Made in France

Een erg leuke site met heel veel producten van Franse bodem is http://www.vacancesfrancaises.com Alle de producten, meer dan 1500 uit alle windstreken van Frankrijk, zijn geproduceerd in Frankrijk. 100 % made in France dus! De artikelen die op deze site te vinden zijn, zijn degelijk en tijdloos. Je vindt er absoluut geen plastic artikelen, maar meer natuurlijke producten van onder andere hout en katoen. Zo hebben ze de Bretonse streepjes trui uit Quimper, de espadrilles uit Hossegor, savon de Marseille, papier uit Parijs, snoepgoed uit Aix en Provence en tafelporselein uit Chauvigny. Al deze producten behouden hun eigen identiteit, maar worden gezamenlijk aangeboden onder de vlag van Vacances Francaises. Het lijkt een beetje op mijn blog, de producten blijven zichzelf, maar worden bij elkaar gebracht op het blog ‘Van Franse bodem’. Of zoals het idee, wat ik al eens eerder heb omschreven, een Van Franse bodem winkel. Zodat je de producten kunt voelen en aanraken. Neem gerust een kijkje op deze site en kom een beetje in Franse sferen met al die mooie producten van Franse bodem.
indispensables-été

Auteur: Mireille den Hartog

Grafisch vormgever en eigenaar van www.vanfransebodem.nl. Een website over alles wat er op Frans gebied gebeurt in Nederland zoals Franse hotspots, Franse films, tentoonstellingen, Franse boeken en events. Je vindt het op Van Franse bodem. Auteur van de boeken: 57 'iconen' van Franse bodem, Cahier de France en Gironde, kust tot wijn.

2 thoughts

  1. Het valt me juist op dat hier al het tuinspeelgoed, dat je bij mensen in de tuinen ziet: glijbanen, schommels, speelhuisjes, allemaal van plastic is. Echt lelijk om te zien (vind ik). Weinig mooi houten speelgoed.

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s