Vacances Francaises, 100% Made in France

Een erg leuke site met heel veel producten van Franse bodem is http://www.vacancesfrancaises.com Alle de producten, meer dan 1500 uit alle windstreken van Frankrijk, zijn geproduceerd in Frankrijk. 100 % made in France dus! De artikelen die op deze site te vinden zijn, zijn degelijk en tijdloos. Je vindt er absoluut geen plastic artikelen, maar meer natuurlijke producten van onder andere hout en katoen. Zo hebben ze de Bretonse streepjes trui uit Quimper, de espadrilles uit Hossegor, savon de Marseille, papier uit Parijs, snoepgoed uit Aix en Provence en tafelporselein uit Chauvigny. Al deze producten behouden hun eigen identiteit, maar worden gezamenlijk aangeboden onder de vlag van Vacances Francaises. Het lijkt een beetje op mijn blog, de producten blijven zichzelf, maar worden bij elkaar gebracht op het blog ‘Van Franse bodem’. Of zoals het idee, wat ik al eens eerder heb omschreven, een Van Franse bodem winkel. Zodat je de producten kunt voelen en aanraken. Neem gerust een kijkje op deze site en kom een beetje in Franse sferen met al die mooie producten van Franse bodem.
indispensables-été