Brocante snuffelen in Breda

brocanteAl vele jaren is er in het Bredase Ginniken de jaarlijkse braderie. Een weekend lang vinden er allerlei activiteiten plaats en trekt het zo’n 75.000 bezoekers.  Ikzelf heb daar ooit, in een grijs verleden, ook eens aan deelgenomen.

Ik stond daar toen voor een bekende kapperszaak een spel te presenteren. Erg leuk en ik weet ook nog, vooral erg druk en heeeel gezellig. Nu, na zoveel jaar sta ik er weer, maar dit keer met mijn moeder, op een kraam met brocante. Zij heeft namelijk een brocanterie in het plaatsje Chaam, maar het is altijd leuk en gezellig om ook af en toe op markten te staan. Deze bijzondere brocanterie markt is op 30 augustus in het rustieke Valkrustpark in het Ginniken in Breda. De perfecte lokatie om lekker naar brocante te snuffelen.

Bijzondere Brocanterie Breda | Valkrustpark 

zondag 30 augustus 2015 | 12.00 – 18.00 uur

brocante

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s