Wijninspiratie opdoen op wijnbloggers.nl

Tijdens mijn vele speurwerk op het Worldwideweb kwam ik het blog wijnbloggers.nl tegen. Na een aantal artikelen op het blog gelezen te hebben zag ik dat ze op zoek waren naar bloggers voor op hun site. Nou ben ik niet echt een wijnblogger, maar ik heb tot nu toe toch al aardig wat blogs over wijn geschreven. Ik dacht misschien kan het wat zijn voor het wijnblog. Ik stuurde een mailtje en al snel kreeg ik antwoord van Lindsay Tompson van wijnbloggers.nl.

IMG_4006

Ze had een aantal wijnblogs van mij gelezen en ze wilde die graag plaatsen op het wijnblog. Ik stuurde de link van onder andere Chateau Pichon Longueville Comtesse de Lalande, ‘Het Wijnbeleving complex in Bordeaux’ en het gastblog van Muriël Damaschek over Château Roubine. Deze werden keurig op het wijnblog geplaatst met naam-  en bronvermelding. Erg leuk om je ‘werk’ ook op andere sites en blog terug te zien. Ze staan dan toch in een andere ‘setting’. Door de uitwisseling van de blogs is er een erg leuke en goede samenwerking ontstaan en beide partijen zijn dan ook erg tevreden. Helemaal leuk voor mij is het feit dat volgens het voort wat hoort wat credo er nu een banner van mijn blog op wijnbloggers.nl staat! Ik zeg santé! En wil je meer info en inspiratie opdoen over wijn ga dan naar het zeer toegankelijke blog wijnbloggers.nl

Schermafbeelding 2015-09-01 om 21.39.59

Auteur: Mireille den Hartog

Grafisch vormgever en eigenaar van www.vanfransebodem.nl. Een website over alles wat er op Frans gebied gebeurt in Nederland zoals Franse hotspots, Franse films, tentoonstellingen, Franse boeken en events. Je vindt het op Van Franse bodem. Auteur van de boeken: 57 'iconen' van Franse bodem, Cahier de France en Gironde, kust tot wijn.

2 thoughts

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s