Bloggen voor Vacances Provence

Sinds vorige week is de vernieuwde website http://www.vacancesprovence.nl in de lucht. Vacances Provence biedt luxe villa’s met zwembad aan in Zuid- Frankrijk: de Provence en Côte d’Azur. Ze zijn één van de grootste aanbieders van luxe vakantiewoningen in het zuiden van Frankrijk. En om de eventuele huurders van die luxe villa’s op weg te helpen bij wat er allemaal te doen is in de Provence en Côte d’Azur, heeft de website een blog. En deze moet natuurlijk gevuld worden. Dat stukje ga ik voor mijn rekening nemen.

Frankrijk, Provence, Cote d'Azur

Er staan nu al 2 blogartikelen van mijn hand op de website onder het kopje Blogs. Onder andere het blogartikel over Villa Ephrussi de Rothschild in Saint Jean Cap Ferrat: https://www.vacancesprovence.nl/blog-artikelen/rothschild.html. Elke maand zullen er 2 blogartikelen gepubliceerd worden. Om de vrijdag zal er een blogartikel op het blog verschijnen dat informatie verschaft over de Provence en Côte d’Azur.

Frankrijk, ProvenceIk heb er erg veel zin in om het blog te gaan vullen met mooie artikelen. Ik hoop dat ik de lezers/huurders een beetje wegwijs kan maken in de grote hoeveelheid informatie die er al is over de Provence en de Côte d’Azur. Natuurlijk ben ik altijd in voor tips, dus zijn er leuke restaurants, musea, dorpen/steden of andere leuke dingen in de Provence en de Côte d’Azur die zeker een blogartikel verdienen op het blog van Vacances Provence, mail (info@uneontwerpstudio.nl) mij dan of laat een reactie hieronder achter. Misschien wordt die tip dan gepubliceerd op het blog van Vacances Provence!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s