Blog Beleef Frankrijk

In de afgelopen 2 jaar van het bestaan van het blog Van Franse bodem heb ik aardig wat ‘Franse’ adressen verzameld. Hotspots oftewel place to be op ‘Frans’ gebied. Denk aan de Franse winkel Voilà in Den Haag, de Franse boekwinkel in Amsterdam, de Le Creuset shops, maar ook kookwinkels waar je een mooie Laguiole kan kopen of een stoffenwinkel waar je net die mooie Provencaalse stof vindt. En niet te vergeten de vele bistro’s en brasseries die allemaal de mooiste en lekkerste Franse gerechten creëren. Omdat het mij handiger leek om deze bij elkaar te zetten is er een apart blog ontstaan en wel www.beleeffrankrijk.wordpress.com

logo beleef Def.

Op dit blog staan de ‘Franse’ adressen die ik tot nu toe heb verzameld bij elkaar gebundeld per plaats of stad. Zo kan je dus in 1 oogopslag zien, wanneer je een dagje Den Haag wilt doen, welke leuke adressen er op ‘Frans’ gebied zijn . Langzaam moet het blog www.beleeffrankrijk.wordpress.com gaan groeien om zo een ‘Beleef Frankrijk in Nederland en Vlaanderen gids’ te worden. Daar heb ik eigenlijk jullie hulp bij nodig. Omdat ik niet stad en land af kan reizen op zoek naar al die leuke ‘Franse’ adresjes is mijn vraag dan ook: wie weet er nog een leuke ‘Franse’ hotspot die nog niet vermeld staat op het blog www.beleeffrankrijk.wordpress.com?

Schermafbeelding 2015-10-04 om 14.55.50

Volgens mij zijn er namelijk nog veel meer mooie en leuke ‘Franse’ hotspots in Nederland en België, die een plaatsje verdienen op dit blog. Dus mocht je nog ‘Franse” hotspots weten of gezien hebben in Nederland of Vlaanderen die niet op dit blog vermeld staan dan kan je mij altijd mailen, bellen of een reactie hieronder achter laten.

info@uneontwerpstudio.nl  |  06 146 183 66

Alvast Merci Bien!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

Create a website or blog at WordPress.com

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: