Het ‘Franse’ hotspot blog een hit!

Vorige week maandag introduceerde ik het nieuwe blog Beleef Frankrijk. Een blog met ‘Franse’ hotspots in Nederland en Vlaanderen. Nou dat heb ik geweten. Niet dat mijn mailbox explodeerde maar ik heb wel veel leuke reacties gekregen en ook nog eens leuke tips!

“Chapeau, leuk en goed gedaan”

“Vooral doorgaan”

“Ik houd mijn ogen open voor nog meer leuke ‘Franse’ adresjes”

“Bedankt voor het plaatsen van ons adres op het blog”

Deze tips staan al op het blog of komen er binnenkort op te staan. Wanneer ik een nieuw adres binnenkrijg plaats ik hem vrijwel meteen op het blog, zo ziet de tipgever zijn of haar adres meteen terug. Het wordt een uitdaging maar het is mijn bedoeling om op zowel dinsdag als donderdag een ‘nieuw’ Frans adres te publiceren. Ik hoop dat dat gaat lukken!

logo beleef Def.

Ik heb al gemerkt dat met name de steden Amsterdam en Den Haag bol staan van de ‘Franse’ adressen en leuke plekken om je even in La Douce France te wanen. Maar er zijn vast nog veel meer mooie ‘Franse’ plekken in Nederland en omdat ik niet alles kan weten en ook niet stad en land kan afreizen om die plekken te bezoeken de vraag: weet je nog een leuk ‘Frans’ adres bij jou in de buurt, in Nederland en Vlaanderen? Mail mij dan op info@uneontwerpstudio.nl

Ik plaats dan zo snel mogelijk het ‘nieuwe’ adres op het blog.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Create a website or blog at WordPress.com

Omhoog ↑

Brocanterie de Witte Raaf

Brocante • B&B • Atelier

le Cap Ferret de Sophie Juby

mon Ferret authentique et photogénique, mes adresses trendy, mes coups de coeur.

En Gironde

allerlei informatie over de Gironde streek in Frankrijk

van Franse bodem

Franse producten, Franse hotspots in Nederland

%d bloggers liken dit: