Adventskalender L’Occitane

L'OCCITANE advents Frankrijk

L'OCCITANE advents FrankrijkSinds gisteren kunnen we weer gaan aftellen naar de Kerst! En daar kan een adventskalender ons bij helpen. De eerst wat religieuze adventskalenders van rond 1900 zijn tegenwoordig verandert in echte must-haves dozen waar van alles in zit. Menig groot concern waagt zich aan zo’n adventskalender. Was het rond 1920 nog vooral chocolade wat er achter de luikjes verborgen zat, nu zijn het onder andere poppetjes, geurflesjes of zeepjes.

L'OCCITANE adventen Frankrijk Provence

Er komen natuurlijk ook een aantal van die adventskalenders van Franse bodem. Deze adventskalender van L’Occitane is mooi, leuk en er zitten fantastisch heerlijke producten in. Hij ziet er waanzinnig uit met de illustraties van Kanako, de bekende illustratrice van My Little Paris. Iedere dag kan je een luikje open maken en 1 van de 24 verrassingen ontdekken. Wat lijkt mij dat spannend!!! Er zitten 17 producten in zoals creams, shower gels en een shampoo en 7 goodies zoals stickers en nagelvijltjes. Provence Frankrijk Loccitane

De meeste producten ken ik wel zoals de fantastische handcreme die ook in de adventskalender zit. Ik zou niet kunnen wachten om al de luikjes open te mogen maken als ik hem zou hebben!!!

Hij kost 39 euro en is te bestellen op http://nl.loccitane.com/de-adventkalender-2015,50,2,75751,814053.htm