Boek 57 ‘iconen’ van Franse bodem gaat ‘de boer op’.

boek 57 iconen in 3D1Toen ik 2 jaar geleden met mijn blog Van Franse bodem begon had ik niet kunnen denken dat ik, nu eind 2015, een boek zou gaan uitgeven. Door hard werken, veel passie, enthousiasme en uiteraard de hulp van een aantal mensen ligt er sinds een maand het boek, 57 ‘iconen’ van Franse bodem! Een boek dat voortgekomen is uit mijn ijverige bloggen, de juiste contacten inschakelen en uiteraard goede ideeën hebben. Ideeën zijn er al weer volop en ik hoop het volgende jaar weer een mooi boek te mogen en kunnen maken.

57 'iconen' van Franse bodem
De mail en win actie van Leven in Frankrijk

Een boek uitbrengen is leuk maar als het niet gelezen c.q. verkocht wordt ja wat heb je er dan aan. Je moet dus met je boek ‘de boer op’. Stukje marketing heet dat. Dat doe ik natuurlijk niet alleen. Mijn uitgever heeft fantastische kanalen en wegen om dat stukje marketing uit te voeren. Met gepaste trots kan ik zeggen dat in maar liefst 2 Frankrijk magazines, met enige reputatie hier in Nederland, mijn boek een publicatie gekregen heeft. In het En Route Magazine staat 57 ‘iconen’ van Franse bodem zelfs met een hele spread. Leuke bijkomstigheid hierbij is, dat degene die het blad En Route nu opmaakt, mijn stagebegeleider was tijdens mijn stage die ik liep bij een reclamebureau in Baarn. Wat is de wereld toch klein!

Van Franse bodem
De publicatie in En Route

Inmiddels zijn er ook al een tweetal recensies op het net verschenen over mijn boek namelijk op Dorpen in Frankrijk en Tout de France. Naast de geweldige publicaties in de magazines En Route en Leven in Frankrijk, bij beide is mijn boek te winnen, heb ikzelf naar mijn plaatselijke krant een email verstuurd. Door een heel klein berichtje in dat plaatselijke sufferdje, weten ze ook nu in Leusden dat ik een boek gemaakt heb. Ook heb ik mijn boek zien staan in de schappen van een boekhandel in Amersfoort. Heel gek en apart om daar je ‘eigen werk’ te zien staan. Al met al ben ik niet ontevreden over de publiciteit die mijn boek 57 ‘iconen’ van Franse bodem tot nu toe heeft gehad, het boek is ‘zichtbaar’. Nu hopen dat het verkocht gaat worden en vooral ook gelezen! Want een ongelezen boek is… ja wat is dat eigenlijk?

57 'iconen' van Franse bodem
Artikeltje in de Leusden Nu

Nu heb ik al wel weer nieuwe ideeën voor een nieuw boek dat iets met Frankrijk te maken heeft, maar dat zijn mijn ideeën. Ik ben erg benieuwd naar die van jullie. Zijn er onderwerpen, dingen, producten, ideeën en items die jullie in een boek zouden willen terug zien? Het moet natuurlijk wel een Frans tintje hebben. Ik hoor het graag!

Mijn boek is trouwens te bestellen via bol.com. Of in de boekhandel te verkrijgen: ISBN 979-94-92199-46-1

 

5 reacties

  1. Je kunt terecht trots zijn. Een geweldig resultaat na twee jaar bloggen. Wie had dat gedacht hè toen je begon. Maak er een mooi Frans 2016 van. We moeten nog wel even afspreken binnenkort ik wil natuurlijk wel een gesigneerde versie namelijk.

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s