Mooie mannen van Franse bodem

 van Franse bodem
In Frankrijk al jaren een begrip en een hit: “Les Dieux du Stade”. Een kalender met mooie, halfnaakte sportmannen. In 2001 is deze “Les Dieux du Stade” kalender ontstaan. Een aantal fotografen fotografeerden het Franse rugby team. Geïnspireerd op bladen als Vogue en het mooie fotografie werk van merken als Dolce & Gabbana en Louis Vuitton portretteerden zij op een sexy en classy manier de sporthelden. Tegenwoordig zijn op de kalender niet alleen de rugby helden te zien, maar ook sportmannen uit de boks- en handbal-wereld.
van Franse bodem
In Frankrijk, en met name in Parijs, is de lancering van de “Les Dieux du Stade” kalender een groots event. Een goede reden voor de dames van de winkel Voilà in Scheveningen om dit fenomeen naar Nederland te halen. Zij verkopen de “Les Dieux du Stade” kalender en ook het boek. Vandaag promoten zij op een zeer ludieke manier de 2 items. Speciaal voor deze dag komt er een (zeer) knappe sportman, halfnaakt in hun etalage liggen! Komt dat allen zien tussen 16:00-17:00 uur in Scheveningen!!! Geheel in de stijl en met decor van “Les Dieux du Stade”, zal hij de boeken en kalenders komen promoten. Een unieke kans om een mooie man van Franse bodem te zien.
van Franse bodem

Dit beleven? Kom tussen 16.00 en 17.00 uur naar de winkel Voilà in Scheveningen.

Voilà !
Keizerstraat 34
2584BJ Den Haag
Tel.: (+31) 06 49 077 099
Meer weten over het boek en de kalender van “Les Dieux du Stade”? http://dieuxdustade.com

Eén reactie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s