Kerstgroet van Franse bodem

Van Franse bodem wenst al haar trouwe lezers en volgers van het blog hele fijne feestdagen en een goed, gelukkig en gezond 2016. Ik hoop in het nieuwe jaar jullie weer te kunnen ‘voeren’ met nieuwe, leuke, interessante, mooie, lekkere en informatieve blogartikelen.kerst van Franse bodemHet afgelopen jaar is een topjaar geweest voor het blog met natuurlijk als hoogtepunt de uitgave van mijn boek 57 ‘iconen’ van Franse bodem. Maar het is ook gelukt om het aantal unieke bezoekers van het blog ruim te verdubbelen. Als mij dat in het jaar 2016 ook lukt, zit ik ruim op de 80.000 unieke bezoekers. Dat lijkt mij een mooi voornemen voor het jaar 2016, ik ga er in ieder geval voor!

Fijne dagen, geniet van elkaar, eet niet teveel en op naar weer een top jaar. De eerste events en andere uitstapjes voor het blog staan al weer op de agenda. Joyeux Noël et Bonne Année

 

P.S. De rode letters in de ‘boom’ vormen samen: van Franse bodem

4 reacties

 1. Mireille..
  Ga zo door met je blog, ga r het aankomend jaar weer van genieten.
  Bon chance
  Joyeux Noël et Bonne Année.
  Salutation Netty
  Faye
  France

  Like

 2. Voor jou ook gezellige dagen Mireille en een heel mooi 2016! Ik heb gisteren je boek gekregen en vind het echt super leuk en het ziet er erg mooi uit! Ik blijf je lekker volgen ook in het nieuwe jaar dus veel inspiratie gewenst!
  Lieve groeten, Yvon

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s