Goede voornemens van Franse bodem!

Rond de jaarwisseling hebben de meesten van ons veel goede voornemens. Stoppen met roken, lijnen of wat minder drinken. Eén van die goede voornemens kan onder andere ook zijn, de Franse taal wat bijspijkeren. Sinds een aantal weken is de website NubeterFrans online. Een site die is opgezet door leden van de sectie Frans van Levende Talen.

franse taal frankrijk

Op deze site kan je met regelmaat, elke dag als je wilt, oefenen met de Franse taal. Je kan je scores bijhouden en je vaardigheden op het gebied van de Franse taal verhogen. De website biedt ook allerlei informatie en wetenswaardigheden over de Franse taal.

Het werkt heel gemakkelijk en is laagdrempelig. Je maakt een account aan op www.nubeterfrans.nl en kan meteen een test doen. Er zijn meerdere niveaus van beginner tot gevorderd. Elke dag ontvang je 4 opgaven op het niveau dat je hebt ingesteld. Dit kan je later nog wijzigen als je wilt.   Je doet de test en ziet meteen wat je goed of fout hebt. Onder de antwoorden staat een duidelijke uitleg over de vragen.

De website http://www.nubeterfrans.nl is een erg leuke, makkelijke en laagdrempelige manier om je Frans wat bij te spijkeren. Een mooi voornemen voor het nieuwe jaar!

De site is gemaakt in samenwerking met http://www.franszelfsprekend.nl

4 reacties

  1. Allereerst de beste wensen voor 2016 met veel geluk en gezondheid!
    En wat een super leuke tip Mireille! Dit was voor mij een van mijn voornemens voor het nieuwe jaar dus je bericht komt als geroepen! Ik ga er zeker mee aan de slag!

    Geliked door 1 persoon

    • Dat is een mooi resultaat Jan! Ga zo door. Wanneer er weer iets nieuws te melden valt wil ik daar best weer een artikel over publiceren. Laat het mij maar weten.Een succesvol 2016 met Nubeterfrans. Groetjes Mireille

      Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s