Nederlandse winkel Dutch in Parijs

dutch parijs frankrijk

dutch parijs frankrijkEen winkel met Franse producten is er al in Parijs maar vandaag is het dan eindelijk zover. De eerste Nederlandse winkel in Parijs wordt geopend. Een winkel met producten als drop, stroopwafels en pindakaas. Niels de Ruiter, van Hollandse bodem, 23 jaar, en Kevin Schwendemann, van Franse bodem, 28 jaar, openen samen de mooie zaak DUTCH epicerie Neerlandaise in Parijs.

dutch parijs frankrijk

Zij stelde zichzelf de vraag: Waarom een Nederlandse epicerie beginnen in Parijs? en antwoordde daar eigenlijk op met, waarom eigenlijk niet. Zelf zijn ze dol op Nederlandse kaas, worst en andere echte Nederlandse producten maar konden die nergens vinden in de Franse hoofdstad. Producten van de hele wereld zijn er te vinden en te koop in de lichtstad maar weinig tot geen producten van Nederlandse bodem. Daar is nu verandering in gekomen met de Nederlandse winkel Dutch. Voor de Nederlanders die in Parijs wonen een herkenning en voor de Parijsenaars iets nieuws om te ontdekken.

dutch parijs frankrijk

Niels en Kevin willen dus een stukje Nederland naar Parijs halen! Een echte Nederlandse winkel op Franse bodem. Speciaal voor al die Nederlanders die in Parijs en de rest van Frankrijk wonen en af en toe snakken naar die bitterbal, kroket of portie hagelslag. Maar zeker ook voor de ‘Fransen’ om eens kennis te maken met een aantal specialiteiten van Nederlandse bodem.

Niels en Kevin verwelkomen iedereen vanaf vandaag in hun winkel aan de rue du Faubourg Saint Denis oftewel À Bientôt!

dutch parijs frankrijk

Dutch | 104 rue du Faubourg Saint Denis | Parijs | +33 6 95 70 66 59

volg ze ook op Facebook: http://www.facebook.com/dutch.epicerie/?fref=ts

Beeldmateriaal: Dutch Parijs

dutch parijs frankrijk

 

 

Een reactie op “Nederlandse winkel Dutch in Parijs

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s