Liefde in de keuken met de harten van Le Creuset

Het is nog niet zo lang geleden, dat de slotjesbrug in Parijs is verwijderd. Een brug waar verliefde stelletjes hun liefde voor eeuwig konden bezegelen door een slotje aan de brug te hangen en de sleuteltjes vervolgens in de Seine te gooien. De leuningen van Pont des Arts zijn dan nu dichtgetimmerd, maar om het hoekje van de brug kan je nog steeds slotjes ophangen.

Valentijn-all-in-one-pic

Wanneer je nou niet in de gelegenheid bent om, bijvoorbeeld tijdens Valentijsdag, zo’n slotje op te hangen in Parijs, kan je je liefde voor je geliefde ook tonen door een overheerlijk gerecht te maken in 1 van de hartenitems van Le Creuset.

Speciaal voor Valentijnsdag heeft Le Creuset, de bekende Franse fabrikant van kwaliteitspannen, haar assortiment hartvormige keukengerei uitgebreid. Het kleine gietijzeren pannetje in hartvorm was er al, maar er is nu ook een bakvorm van aardewerk, minipannetje, ovenschaal en siliconen onderzetter in hartvorm verkrijgbaar.

RS2932_Le-Creuset-Valentines-Promotion

Het hartvormige pannetje met ludieke vleugeltjes als handvatten is van gietijzer en toepasselijk rood geëmailleerd. Het heeft dezelfde kwalitatieve eigenschappen als het overige geëmailleerd gietijzer van Le Creuset: volledige warmteverdeling en daarmee optimaal behoud van smaak- en voedingsstoffen. Dit product is ideaal voor kleine stoofgerechten en het serveren van bijvoorbeeld soep. Vanwege de originele vorm en kleur kan het pannetje zo op tafel gezet worden.
Dit Braad/stoofpannetje heeft een inhoud van 1,9 liter en kost 149 euro

RS408_Hjerteska

Ook het aardewerk van Le Creuset is zeer duurzaam: het barst, krast of schilfert niet en is vaatwasser bestendig. Deze ludieke hartvormige mini cocottes zijn geschikt voor zowel warme als koude éénpersoonsgerechtjes. Ideaal voor een liefdevol dessert. De taartvormen zijn geschikt voor zowel hartige als zoete taarten. Al het aardewerk van Le Creuset is, net als het gietijzer, dubbel geëmailleerd, gemakkelijk te reinigen en absorbeert geen geuren of aroma’s. Op het aardewerk wordt 5 jaar garantie gegeven door de fabriek.

Prijs miniovenschaaltje: 15,00 euro
Prijs hartvormige taartvorm: 29,90 euro

RS1244_T

Deze hartvormige items zijn uiteraard te verkrijgen in de 2 Le Creuset winkels die Nederland rijk is: Amsterdam en Den Haag.

en natuurlijk via de (vernieuwde) website.

Mocht je nog naar Parijs gaan deze dagen met Valtentijn, hierbij een leuk link met hoteltips en things to do! http://www.frankrijkvakantieland.nl/parijs/valentijnsdag.html

5 reacties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s