TV programma Op zoek naar Frankrijk

van franse bodem Frankrijk

van franse bodem Frankrijk

Wilfred de Bruijn gaat vanaf 20 maart op televisie in 6 afleveringen op zoek naar het ‘echte’ Frankrijk. Niet naar de mooie landschappen, de gezellige steden en dorpen, de prachtige middellandse zee of de vergezichten in de bergen. Nee, hij gaat op zoek naar het ‘echte’ Frankrijk. Frankrijk heeft een hoge werkloosheid, de Fransen zijn ‘politiek’ verdeeld, het Franse platteland loopt leeg en de Fransen zijn nogal behoudend. Deze onderwerpen komen onder andere aan bod met als grootste vraag: Wat betekent het vandaag de dag eigenlijk nog om Frans te zijn?

Schermafbeelding 2016-03-08 om 15.15.44Ik zou zeggen voor de francofielen onder ons een echte must see oftewel allemaal kijken dus!  Vanaf 20 maart zijn de 6 afleveringen te zien op NPO2 bij de VPRO vanaf 20.15 uur. Voor gedetailleerde informatie: http://www.vpro.nl/buitenland/programmas/op-zoek-naar-frankrijk/alles.html

9 reacties op ‘TV programma Op zoek naar Frankrijk

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s