Eten en drinken, Frankrijk, Franse bodem
Een reactie plaatsen

TV programma Gort a là carte

van Franse bodem

We krijgen het druk met het kijken naar allerlei TV programma’s over Frankrijk. Naast het TV programma ‘Op zoek naar Frankrijk’ op zondagavond begint aanstaande maandagavond het nieuwe seizoen van het programma Gort a là carte.

500_geitenkaas-1022

Ilja Gort neemt ons mee op ‘culinaire tour’. Het wordt een ontdekkingsreis waarbij heel culinair Frankrijk onder de loep wordt genomen. Denk onder andere aan de gerechten bouillabaisse en ratatouille. Het zwaartepunt ligt op lekker eten, maar er is uiteraard ook ruimte voor mooie wijnen.

6 weken lang op maandagavond om 19.25 uur op NPO 2 gaat Ilja Gort op bezoek bij gepassioneerde boeren met een uniek verhaal.

http://pers.omroepmax.nl/nieuw-seizoen-gort-a-la-carte-bij-max

Bron en beelden: @MAX

Getagd met: , , , ,

door

Grafisch vormgever en eigenaar van www.vanfransebodem.nl. Een website over alles wat er op Frans gebied gebeurt in Nederland zoals Franse hotspots, Franse films, tentoonstellingen, Franse boeken en events. Je vindt het op Van Franse bodem. Auteur van de boeken: 57 'iconen' van Franse bodem, Cahier de France en Gironde, kust tot wijn.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s