Boek 57 ‘iconen’ van Franse bodem in bibliotheek

boek 57 'iconen' van Franse bodem

Volgens mij heb ik het al vaker gezegd. Doordat ik per toeval dit blog ben begonnen zijn er in de afgelopen 2 jaar tijd veel leuke dingen op mijn pad gekomen. Onder andere natuurlijk het uitkomen van mijn boek 57 ‘iconen’ van Franse bodem. Sinds november 2015 ligt het in de Nederlandse en Belgische boekwinkels. En over een tijdje is het boek ook te leen bij de Nederlandse bibliotheken. Via een twitter bericht van de Nederlandse Bieb werd ik op de hoogte gesteld. Ik ging natuurlijk gelijk opzoeken of het boek ook te verkrijgen is in de bibliotheek bij mij in het dorp Leusden. Helaas nog niet, maar wat niet is kan nog komen. Ik vind de recensie erg leuk en aardig geschreven trouwens. Dat geeft weer nieuwe energie want er zit al weer een nieuw idee voor een boek aan te komen en er is er ook al eentje gedeeltelijk in de maak. Uiteraard hebben ze alletwee weer met Frankrijk te maken. Van blogster naar schrijfster van boeken en van bedenkster van boeken naar… wie zal het zeggen.

Schermafbeelding 2016-04-06 om 16.34.34

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s