Van Franse bodem aanwezig op De Franse Dagen

Tijdens De Franse Dagen op 28 en 29 mei à.s., hét voorjaarsevenement van magazines En Route, Côte & Provence en Maison en France, beleeft en ervaart u La Douce France in eigen land: Met een uitgebreid muziekprogramma in de prachtige tuin van Kasteel Groeneveld. Artiesten met een frans repertoire, waaronder finalisten van het gerenommeerde Concours de la Chanson, treden er op: Pétinot, Marie Chaplet, Les Tigresses Rouges en Les Cornichons.

2f091d64-c9f9-4fe4-b3f2-a658b84db414

Struinend over de ‘Marché de France’ treft u franse streekproducten, brocante en meer van franse origine. Proef de bijzondere wijnen en champagnes, beleef de diverse presentaties over La Douce France, waaronder die van verschillende auteurs, zoals Hendrickje Spoor van ‘Frankrijk, een liefdesgeschiedenis’, maak kennis met nieuwe adresjes voor een vakantie in Frankrijk, en droom weg bij het aanbod van huizen in Frankrijk.

Van Franse bodem

Professionals en liefhebbers kunnen zich tevens bekwamen in het Jeu de Boules spel met een officieel toernooi op Place Petanque en zondag zijn zelfs de Franse Basset hondjes van de partij voor een demonstratie en eindigt een toertocht van franse klassiekers op De Franse Dagen.

IMG_1013

Van Franse bodem op De Franse Dagen

Van Franse bodem is ook aanwezig tijdens De Franse Dagen althans op de zondag. Met mijn boek ’57 iconen van Franse bodem’ sta ik samen met mijn Uitgeverij Edicola op de ‘Marché de France’. Bij aanschaf van mijn boek op zondag signeer ik hem graag! Naast mijn boek ’57 iconen’ van Franse bodem biedt Uitgeverij Edicola nog andere Franse titels aan.

DFD2015_Banner-oblong-2

ACTIE!!!!! Korting op entreeprijs!

De Franse Dagen vinden plaats op Kasteel Groenveld (Baarn) van 11.00 uur tot 17.00 uur. Van Franse bodem mag 10% korting geven op de entreeprijs van € 12,50 of € 10,- in de online voorverkoop. Ga naar

www.defransedagen.nl/entreetickets-2/

en voer de actiecode: VANFRANSEBODEM-DFD16 in. U ontvangt dan meteen de korting van 10% op de entreeprijs.

Actuele informatie over De Franse Dagen: www.defransedagen.nl.

Auteur: Mireille den Hartog

Grafisch vormgever en eigenaar van www.vanfransebodem.nl. Een website over alles wat er op Frans gebied gebeurt in Nederland zoals Franse hotspots, Franse films, tentoonstellingen, Franse boeken en events. Je vindt het op Van Franse bodem. Auteur van de boeken: 57 'iconen' van Franse bodem, Cahier de France en Gironde, kust tot wijn.

4 thoughts

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s