Cahier de France


Cahier de France 1
Het is even een tijdje rustig geweest op het blog. Deze blogster had wat andere zaken aan haar hoofd onder andere het vormgeven van het boek Cahier de France. Begin dit jaar zat ik met mijn uitgever Aernoud Oosterholt van Edicola Publishers aan tafel om over dit nieuwe idee te brainstormen. Het leek hem wel wat en mij ook dus met vol en veel enthousiasme ging ik aan de slag.

Cahier de France

Na verloop van tijd kreeg het idee steeds meer vorm en het Cahier werd meer en meer gevuld. Wat is het nou eigenlijk dat Cahier de France? Cahier betekent in het Frans schrift dus vele zouden het al kunnen raden. Het wordt een soort noteboekje, misschien met een elastiek er om heen, waar je in kan schrijven, tekenen, kleuren enz.

Cahier de France lijntje

Voor een gedeelte is het boek al gevuld met plaatjes en kleine tekstjes over en van Frankrijk. Het zijn een soort aanzetten, inspiratiebronnen om het Cahier de France vervolgens naar eigen idee te gaan invullen. Zie de afbeeldingen bij dit artikel, dit zijn een aantal spreads uit het boek.

Cahier de France 84-85

Neem het Cahier de France lekker mee naar je vakantie bestemming in La Douce France en schrijf er je ervaringen, ideeën en tips in. Bewaar er bijvoorbeeld ook kaartjes, visitekaartjes en tickets in door ze vast te tapen.

Cahier de France kaas

Het wordt een soort dag- annex plak- annex reisboek waar je, wanneer je thuis bent, weer even heerlijk in kan bladeren en herinneringen kan op doen. En als het Cahier de France nog niet helemaal gevuld is kan hij zo weer mee op de volgende vakantie naar Frankrijk. Bonne Chance!

Cahier de Francebrood

Verschijning: september- oktober

De prijs: 14,95 euro

Houd voor meer informatie het blog in de gaten of kijk op de Facebook pagina van Van Franse bodem! Ik houd jullie zeker op de hoogte!

Cahier de Francelavendel