Winnaars boek ‘Haring aan de Seine’

Van Franse bodem mocht van Uitgeverij De Geus 5 exemplaren van de roman ‘Haring aan de Seine’ weggeven. Door het achterlaten van je naam en mailadres onder het blogartikel van de winactie kon je in aanmerking komen van dit mooie ‘Franse’ boek. De winnaars zijn vrijdag j.l. al bekend gemaakt via de FB pagina van Van Franse bodem. Maar voor de duidelijkheid en volledigheid doe ik het ook nog eens hier op het blog.

van franse bodem

De winnaars zijn: Annemarie, Mae, Gerry van Oosanen, Margot Londeman en Marianne Heezen. Van harte gefeliciteerd met het winnen van dit prachtige boek. Ik zal het door gaan geven aan Uitgeverij De Geus. Zij zullen dan zorg dragen dat het boek bij jullie op de deurmat terecht komt. Van harte en heel veel lees plezier!

Van Franse bodem