Winnaars boek ‘Haring aan de Seine’

Van Franse bodem mocht van Uitgeverij De Geus 5 exemplaren van de roman ‘Haring aan de Seine’ weggeven. Door het achterlaten van je naam en mailadres onder het blogartikel van de winactie kon je in aanmerking komen van dit mooie ‘Franse’ boek. De winnaars zijn vrijdag j.l. al bekend gemaakt via de FB pagina van Van Franse bodem. Maar voor de duidelijkheid en volledigheid doe ik het ook nog eens hier op het blog.

van franse bodem

De winnaars zijn: Annemarie, Mae, Gerry van Oosanen, Margot Londeman en Marianne Heezen. Van harte gefeliciteerd met het winnen van dit prachtige boek. Ik zal het door gaan geven aan Uitgeverij De Geus. Zij zullen dan zorg dragen dat het boek bij jullie op de deurmat terecht komt. Van harte en heel veel lees plezier!

Van Franse bodem

 

4 gedachten over “Winnaars boek ‘Haring aan de Seine’

Voeg uw reactie toe

 1. Hallo Mireille.
  Wat heerlijk een boek over Parijs. Het maakt me eigenlijk niet zoveel uit, Frankrijk boeit mij altijd. Hartelijk dank voor de prijs en uiteraard krijg je een kleine review over het boek.

  Vriendelijke groet
  AnneMarie

  Like

  1. Dank je wel voor de mooie review van zowel het boek als mijn blog. Altijd leuk om te lezen dat mensen geniet van mijn blogartikelen. Ik heb je review op de Fb pagina gezet van Van Franse bodem. Groetjes Mireille

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Maak een website of blog op WordPress.com

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: