Kleinzoon Tourwinnaar Jan Janssen opent vandaag bergetappe

COURCHEVEL, FRANCE - JULY 16: (FRANCE OUT) Maciej Kot of Poland takes the 1st place,Kamil Stoch of Poland takes the 2nd place,Stefan Kraft of Austria take the 3rd place during the Finals of the FIS Grand Prix Ski Jumping 2016 on July 16, 2016 in Courchevel, France. (Photo by Alexis Boichard/Agence Zoom/Getty Images) *** Local Caption *** Maciej Kot ,Kamil Stoch,Stefan Kraft

De half Nederlandse, half Franse alpineskiër Steven Théolier rijdt vandaag met een select peloton vóór de professionele wielrenners uit in de Touretappe naar Saint-Gervais Mont Blanc.

COURCHEVEL, FRANCE - JULY 16: (FRANCE OUT) Maciej Kot of Poland takes the 1st place,Kamil Stoch of Poland takes the 2nd place,Stefan Kraft of Austria take the 3rd place during the Finals of the FIS Grand Prix Ski Jumping 2016 on July 16, 2016 in Courchevel, France. (Photo by Alexis Boichard/Agence Zoom/Getty Images) *** Local Caption *** Maciej Kot ,Kamil Stoch,Stefan Kraft

Steven skiet met ingang van het aankomende winterseizoen voor het Nederlandse team en is de kleinzoon van Tourwinnaar Jan Janssen, die vandaag eveneens van de partij is.

Px187NDIyMTg1MC0xLTQ0NDQ4NDc4

 

 

 

 

 

 

 

 

Deze bijzondere prelude van de Touretappe wordt georganiseerd door France Montagnes, de organisatie die het Franse bergtoerisme in zomer en winter promoot. Steven Théolier rijdt dan ook in gezelschap van 40 skileraren van de ESF (de Franse skischool), internationale sportkampioenen en bekendheden.

COURCHEVEL, FRANCE - JULY 16: (FRANCE OUT) Maciej Kot of Poland takes the 1st place,Kamil Stoch of Poland takes the 2nd place,Stefan Kraft of Austria take the 3rd place during the Finals of the FIS Grand Prix Ski Jumping 2016 on July 16, 2016 in Courchevel, France. (Photo by Alexis Boichard/Agence Zoom/Getty Images) *** Local Caption *** Maciej Kot ,Kamil Stoch,Stefan Kraft

Het France Montagnes-peloton start in Les Saisies en finisht, net als de Tourrenners, bergop in Saint-Gervais Mont Blanc. Met dit evenement zet France Montagnes de Franse bergen als ideale vakantiebestemming voor een internationaal publiek op de kaart.

COURCHEVEL, FRANCE - JULY 16: (FRANCE OUT) Maciej Kot of Poland takes the 1st place,Kamil Stoch of Poland takes the 2nd place,Stefan Kraft of Austria take the 3rd place during the Finals of the FIS Grand Prix Ski Jumping 2016 on July 16, 2016 in Courchevel, France. (Photo by Alexis Boichard/Agence Zoom/Getty Images) *** Local Caption *** Maciej Kot ,Kamil Stoch,Stefan Kraft

Photocredits: (c) Agence Zoom.

Bedankt Karin Jurgens van Atout-france.fr voor de info en de beelden!

logo

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s