Frans koken met AH

Na het koken van enkele recepten uit de allernieuwste Allerhande van de AH van deze maand kwam ik op een idee. Op de receptensite van de AH staan genoeg leuke en lekkere Franse recepten, die ik wel eens kan gaan maken. Deze recepten kan je vervolgens heel goed combineren met de aanbiedingen uit het Bonuskrantje van de AH. Dus ik op zoek naar recepten die aansloten bij de aanbiedingen uit het Bonuskrantje.

FullSizeRender

Deze week zijn bijvoorbeeld de sperziebonen, pitloze druiven, brie en krieltjes in de aanbieding. Voor de sperziebonen vond ik het heerlijke recept Zomergroenten met geitenkaas. Een recept wat je makkelijk van te voren kan klaarmaken, nog even in de oven en klaar. Het staat beschreven als hoofdgerecht, maar ik maakte er een groenten/ bijgerecht van en serveerde er de krieltjes bij.

FullSizeRender 5

De druiven en de brie combineerde ik voor een lekker dessert in het recept Brie met tijmhoning en druiven. De hazelnoten in dit recept verving ik door walnoten die ik nog had staan.

FullSizeRender 2

Al met al een zeer geslaagde Franse kooksessie en zeker voor herhaling vatbaar. Benieuwd wat er volgende week weer in de aanbieding is bij de AH en wat ik daar mee kan gaan koken.

FullSizeRender 4

Alle Franse recepten op http://www.ah.nl/allerhande/recepten/R-L1383828431512/franse-recepten

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s