Waterfles Evian viert 10-jarig bestaan

 

Sinds 2008 laat het watermerk Evian elk jaar een speciale fles ontwerpen door een vormgever. De eerste die uitkwam, was in 2008 en werd ontworpen door Christian Lacroix. Andere ontwerpers waren onder andere Gaultier, Wang en Kenzo. De waterfles is ondertussen een heus collectersitem geworden.

evian

Nu zo’n 10 jaar later is modeontwerper Christian Lacroix weer van stal gehaald om de speciale 10-jarige bottle te designen. De fles heeft een print gekregen, wat lijkt op een borduurwerk. Ik vind dat de fles wel enige gelijkenis heeft met die uit 2008, ik herkende het in ieder geval meteen. Om de verjaardag extra te vieren, zijn er 2 varianten uitgekomen van de waterfles: een roze en een blauw exemplaar. Dit in tegenstelling met 2008 toen de fles helemaal in het wit bedrukt was.

 

KV_700x990.jpg

De Limited Edition Evian/ Christian Lacroix waterfles zal verkrijgbaar zijn in een fles van 75 cl. De flessen zijn vanaf november 2016 verkrijgbaar bij geselecteerde winkels voor €4,95.

 

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s