HermèsMatic pop-up store Amsterdam

Gisteren, 7 oktober 2016, was ik aanwezig bij de opening van de HermèsMatic pop-up store in de Bijenkorf in Amsterdam. De opening stond in het teken van de carré, de vierkante kleurrijke sjaal van het grote Franse modemerk Hermès.

img_6384

De naam HermèsMatic pop-up store zegt het al, deze store is er maar tijdelijk. Tot zondag 16 oktober kan je hier terecht met je ‘oude’ vale Hermès Carré. Want wat is namelijk het geval, je kan hier je Carré in één van de twee kleuren laten verven.

img_6400

Hier in deze vooral oranje, de huiskleur van Hermès, gekleurde pop-up store, kan je je carré laten verven in de kleuren roze of blauw. Het verven gebeurt ergens in Amsterdam en binnen 24 uur kan je hem bij de HermèsMatic pop-up store in de Bijenkorf weer ophalen. Verpakt in een mooi oranje gekleurd Hermès doosje neem je hem dan weer mee naar huis.

img_6387

Een leuk, mooi en milieuvriendelijk fenomeen, je ‘oude’ artikel omtoveren naar iets ‘nieuws’. Misschien kan je binnenkort ook wel je ‘oude’ Kelly-bag of Hermès riem een ander kleurtje laten geven, of een andere gesp. Of kan je je oude Hermès parfumflacon weer opnieuw met je favoriete luchtje laten vullen.

img_6397

De opening was een kleine cocktail. Er was muziek, wat te eten en te drinken en je kon uitleg krijgen over het knopen van je Hermès carré. Het was dringen bij de ruimte waar je een filmpje kon laten maken van jezelf met een mooi geknoopte carré om.

img_6389

Dit alles in het decor van oranje gekleurde wasmachines en mooie balies waar de nieuwigheden van Hermès te pronken liggen.

De HermèsMatic pop-up store in de Bijenkorf in Amsterdam is tijdens de openingstijden van de Bijenkorf nog te zien tot 16 oktober 2016.

img_6383

Gebruik #Hermesmatic voor Instamgram/ Twitter.

img_6390

3 reacties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s