Grootste wijnbar van Nederland

Volgende week vanaf donderdag 3 november is er 3 dagen lang in Amsterdam de grootste wijnbar van Nederland. Je kunt er maar liefst 150 wijnen proeven en kopen. Er zullen ongetwijfeld mooie Franse wijnen tussen zitten. Mocht je vragen hebben over de wijnen, er lopen genoeg leveranciers, wijnboeren en producenten rond die je van alles kunnen uitleggen.

14516389_1205782139461203_1630788525463886704_n

Omdat het bedrijf Grapedisctrict in november zijn 10-jarig bestaan viert trakteren zij het publiek op deze ludieke manier. Drie dagen lang, in de Hallen Studio’s in Amsterdam, wijn proeven en ook dineren. Want er is elke avond ook een diner. Op zaterdag is de klapper dan is er The Big Taste, de grootste wijnproeverij ooit……Save the dates!!!!!

Wil je alles weten:grapedistrict.nl/degrootstewijnbar

Auteur: Mireille den Hartog

Grafisch vormgever en eigenaar van www.vanfransebodem.nl. Een website over alles wat er op Frans gebied gebeurt in Nederland zoals Franse hotspots, Franse films, tentoonstellingen, Franse boeken en events. Je vindt het op Van Franse bodem. Auteur van de boeken: 57 'iconen' van Franse bodem, Cahier de France en Gironde, kust tot wijn.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s