L’Occitane adventskalender 2016

Nog ruim 2 maanden en dan is het weer kerstmis. Om het aftellen naar deze jaarlijksegebeurtenis nog leuker te maken heeft L’Occitane een adventskalender ontwikkeld. Vorig jaar was de L’Occitane adventskalender al een

groot succes vandaar dat hij dit jaar op herhaling is.

Adventkalender 20162017 E45 (2).jpg

Net als vorig jaar heeft L’Occitane illustratrice Kanako van My little Paris bereid gevonden om de adventskalender op te sieren. Geheel in haar eigen stijl illustreert Kanako hoe L’Occitane zich voorbereid op de kerst. Je ziet de bloemenzaal waar bloemblaadjes worden verwerkt, een distillatie-ruimte waar de bekende L’Occitane combinaties van essentiële oliën worden bedacht en de werkplaats waar de cadeaus worden ingepakt.

L'Occitane Adventskalender E45,00.jpg

Achter 24 luikjes zitten 24 producten van L’Occitane. Elke dag is een verrassing. Ontdek onder andere Almond Milk Concentrate, Shower Gel met Groene thee en Bitter Orange of Shea Gentle Toner. Zo kan je op een verrassende manier aftellen naar kerstmis. Veel plezier!P.aspx.jpeg

Deze limited edition adventskalender van 2016 is te verkrijgen voor 45 euro in de L’Occitane boetieks en via loccitane.nl