Vintage Ski bij Robbies Den Bosch

Wat is het toch een geweldige winkel, ontmoetingsplek en inspiratiebron, de winkel, of eigenlijk concept-store Robbies in Den Bosch. Gevestigd in een oud bankgebouw kan je er winkelen, snuffelen, werken en vooral ook proeven. Elk seizoen heeft de winkel een thema ,zo hadden ze afgelopen zomer een Frans thema, gaan ze volgend jaar rond de zomermaanden op de Italiaanse toer en hebben ze de winkel voor deze wintermaanden omgebouwd tot een Winter Wonderland.

Met wel 18 kerstbomen en unieke kerstitems benadrukken ze het winterse sfeertje, dat het thema Vintage Ski heeft meegekregen. Bij binnenkomst wordt je al verwelkomt met oude ski’s, schaatsen, sleeën en kerstbomen met lichtjes, die allen bedolven zijn onder een laag sneeuw. Wanneer je de stalen deur doorkomt, kom je in een soort warm bad. Tussen de kerstmuziek door hoor je geluiden van borden en bestek en gezellig kwebbelende bezoekers.

In de winkel vind je boeken, kleding, sieraden, ansichtkaarten, kopjes en schoteltjes, etenswaren, olijfolie en uiteraard veel kerstartikelen. Alles is mooi gedecoreerd en uitgestald. Hier vind je van alles, om met name de kerstdis op een andere manier aan te kleden. Er zijn ook een aantal leuke franse spulletjes te koop, zoals een servethouder bestaand uit een Eiffeltoren, franse olijfolie in een soort Chanelfles en overheerlijke franse koekjes.

Ik was speciaal uitgenodigd om een xmas high-tea te komen proeven, die Robbies tijdens de wintermaanden aanbiedt. We kregen onder andere verse jus d’orange, een glas bubbels en een houten plateau met daarop ham, brie, grilworst, een goed gevulde sandwich, een stuk notentaart en sachertorte, een soepje en een macaron. Dit alles vergezeld met een klein zakje met brood en smeersel. Zeer smakelijk en meer dan genoeg deze xmas high-tea.

Tijdens de weekenden in de wintermaanden is deze overheerlijke smaakexplosie te nuttigen in het eetgedeelte bij Robbies. De xmas high-tea staat samen met nog meer leuke activiteiten op de agenda die Robbies voor deze maanden in petto heeft. Denk aan een interactief kerstverhaal, schoentje zetten voor de Sint voor de kleintjes, live muziek en tips voor een leuke kersttafel. Alvast enkele data zijn: 27 november: tafeldecoratietips, 3 december: live muziek, 11 december: xmas high-tea, 18 december: kids xmas story.

Houd vooral de Facebookpagina van Robbies in de gaten voor nog meer activiteiten en andere leuke acties. Je vind deze fantastische leuke winkel in Den Bosch in de Verwersstraat nr. 33. Ik kijk al weer uit naar het thema van volgend jaar; Italië. Dat is dan wel geen Frankrijk, maar ik verwacht wel weer iets bijzonders!

www.robbies.nl

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s